"GECELEYİN YAYLADA PARAGAF YAPACAĞUK, SEVDALİ AŞIKLARA TÜRKİLER ATACAĞUK" Her cuma akşamı saat 21:00'de bu başlık altında buluşuyor ve paragaf yapıyoruz. Elbet de davetlimizsiniz!..
Geceler yarım oldu uykularım yok oldu. Geçmişi hatırladım geldi gözlerim doldu, Günah işleyen herkes herhal doğruyu buldu, Gönül çok şey arzular biz dikkatli olalım.
Bu forumu gezen kullanıcılar: ADNAN AYAZ, Muzaffer Altuncu
Aha kaldık başbaşa can dostum sen çok yaşa, Alalım başımızı vuralım taştan taşa, Belli ki muhtaç dostlar sevgiye ve de aşa, Buluşmak çok güzeldir hep burada olalım.
Coşkun soruyor bana hayat nasıl gidiyor Bu büyük metropolde Adnan yalnızım diyor Köye yaylaya hasret buram buram tütüyor Sağlık olsun yeterki biz sabırlı olalım
Bu forumu gezen kullanıcılar: Coskun Sahin, Muzaffer Altuncu
Bakınız biri gider gelir diğer gönüllü, Ben ise buradayım elbiseler ütülü, Boğazımda kravatım gencecik ve de süslü, Bu delikanlı dosta hep yardımcı olalım.
Değerli dostlar.. Henüz yatmadım ve sizleri okuyarak takip ediyorum... Değerli Muzaffer hocam... Trabzonspor ile ilgili dilek ve temennilerine gönülden katılıyorum... ALLAH inşaallah bizleri mahcup etmez...!
Elli sayfa yazardık elli kişi gelseydi Gelip de yazarlardı değerini bilseydi Bana kalk da git derdi durumumu görseydi Ayakta uyuyorum hocam sakin olalım
Muzaffer hocam.. Yazdığın şifreyi bir an anlayamadım ama sonra çözdüm... oynadığı-galibiyet-beraberlik-mağlubiyet-attığı-yediği...PUAN Öyle değilmi...?
İnsandan geçilmiyor etrafına bakınca Hiç kimse duramıyor bana öyle yakınca Yalnızlık derdim biter inan köye çıkınca Haftada bir olsada biz hasbihal olalım...
Bizi burda tutan şey karşılıklı sevgidir, Buraya getiren de dosta karşı ilgidir, Bir de bize yön veren kafadaki bilgidir, Bütün bu duygularla dost iç içe olalım.
Ben çıkıp gidiyorum görüşmek nasip ola Bu uykulu halimle yetmez bana bir mola Ey ümmeti müslimin bu geceniz hayrola Altuncu pazar günü Mahmutbey'de olalım...