"GECELEYİN YAYLADA PARAGAF YAPACAĞUK, SEVDALİ AŞIKLARA TÜRKİLER ATACAĞUK" Her cuma akşamı saat 21:00'de bu başlık altında buluşuyor ve paragaf yapıyoruz. Elbet de davetlimizsiniz!..
Ne olmuş Adnan Hoca yine evemi gitmiş, Düzceden Dilek kızım bakınız şeref vermiş, Sanırım İhsan Şahin şimdi murada ermiş, Hasret çekilen yerden yazması güzel olur.
Gördün torunlarını daha bize bakmasın Artık göz yaşlarını yanındakiler silsin Tez haber ver onlara hepsi yanına gelsin Dünyada buluşmalar her zaman güzel olur.
Yeter sana bu kadar dörtte sayfamda vardır, Sanal alem çok geniş ne var gönüller dardır, Torunlar dede için en sevilen bir yardır, Onlar ile birlikte yaşamak güzel olur.
Güzel oldu bu akşam teşekkürler sizlere Yurdun dört köşesinden moral geldi bizlere Yorgunluk fazla geldi sizi aldı dizlere Güzel buluşmaların meyvesi tatlı olur.
ŞİMDİ TATİLE Mİ GİRİYORUZ. PEKİ NE DEĞİŞECEK. BANA GÖRE GİRMEYELİM. GELEN BUYURSUN GELSİN . GELMEYENLERİ SEVİNDİRMEYELİM. BEN ZATEN BU GÜNE KADAR HİÇ BİR PARAGAFI KAÇIRMADIM. BUNDAN SONRADA İNŞALLAH KAÇIRMAM MUZAFFER HOCAM ÇAYKARADA BU KONUYU ENİNE BOYUNA KONUŞ NE OLURSUN ŞU YÖNETİM KİM ONU Bİ TANIYALIM HELE... DÜŞÜNCELERİNİ BİR BİR ALMAK LAZIM YA BIRAKSINLAR YA DA ASLINA UYGUN HAREKET ETSİNLER
entel uzun saçlı ve küpeli bi erkek birgün dolmuşa biner ve şoforun arkasındaki koltuğa oturur tam dolmuş hareket edecekken 70 80 yaşlarında bi teyze gelir ve entel tipli çocuğun arkasındaki koltuğa oturur.Gözleri zor seçtiğinden parayı çıkarmakta zorlanır en nihayetinde parayı çantadan çıkarmayı başardıktan sonra önündeki çocuğun omzuna dokunarak; -Kızım şurdan bi kişi parası verir misin? ? der. Çocukta kafasını hafif çevirip; -Teyze ben kız değilim diye sert bi şekilde söylenir Teyze altta kalırmı yapıştırır cevabı: -Kız veya dul neysen ne işte uzat bi kişi....