"GECELEYİN YAYLADA PARAGAF YAPACAĞUK, SEVDALİ AŞIKLARA TÜRKİLER ATACAĞUK" Her cuma akşamı saat 21:00'de bu başlık altında buluşuyor ve paragaf yapıyoruz. Elbet de davetlimizsiniz!..
Yazılanlar okunsa dediğin değer bulur, Allah'a çok yalvardım dileğim kabul olur, Belkide habu dostlar burda başbaşa kalur, İkinci duam dostlar buluşmalar bol olsun.
...BU AKŞAM BURDA OLAN DEĞERLİ BÜYÜKLERİM SEVGİLİ KARDEŞİM COŞKUN 'A VEDE SİZLERE SAYIN HOCAM İYİ GECELER DİLEKLERİMİMLE SİZLERİ ALLAHA EMANET EDİYORUM..SELAM VE MUHABBETLERİMLE KALIN..SİZLERLE OLMAK GÜZELDİR HER ZAMAN KEYİF ALDIM ,, SELAMETLEN KALIN..
Yıllar önce gençlerle güzel kontak kurmuştuk, O günlerde onlarla iyide dost olmuştuk, Sanki dersin o zaman gönüllere dolmuştuk, Gölcükten o gençlere binlerce selam olsun.
Bir zamanlar gelirdin mutlu ederdin bizi, Şimdi neden gelmezsin içime korsun sızı, Paragaf sayfasında vardır İlkayın izi, Sizi çok özlemişim İlkay heberin olsun.
Köyümüz Şahinkaya unuttuk mu bilelim, Gelin bu sayfalarda hep elele verelim, Mutluluk şarkısını beraber söyleyelim, Bu akşam paragaf var Murat haberin olsun.
Hocam isterseniz bu geceyi de noktalayalım acısıyla tatlısıyla. Gelen geldi bundan sonra da gelen olur mu bilmem ama bence gelen olmayacağa benziyor. Ben Meltem gelir diye bekledim ama o da meşgul galiba hayırlısı diyelim.
Kırıkhan hasretini giderelim seninle, Gecenin bu vaktinde gel şu dostunu dinle, Olmak istemezmisin Cemal dostların ile, Paragaf sayfasına gelde dileğin olsun.
Elbette Coşkun her başlangıcın bir sonu vardır.Uykusu gelen yatacaktır. Ben sana hayırlı uykular dilerim. Allah bugünleri bizlere hiçbir bakımdan aratmasın inşallah.