"GECELEYİN YAYLADA PARAGAF YAPACAĞUK, SEVDALİ AŞIKLARA TÜRKİLER ATACAĞUK" Her cuma akşamı saat 21:00'de bu başlık altında buluşuyor ve paragaf yapıyoruz. Elbet de davetlimizsiniz!..
En iyi yerde senin güzel, iki katlı evin var, Sen durmadıktan sonra o ev ne işe yarar, Günün dolduğu zaman emekliliğe ver karar, Emeklilik günleri bak ne güzel ve iyi olacak..
Bu yil geldi da durdı birinci gün ramazan Bize nasip olurmı gelecek yıl ramazan Bunu fırsat bilerek dersem oku ramazan bize sade olarak dualar bekleyeceğim...
Ayları say diyon, ocak, şubat mart nisan, Emeklilik günlerin yaklaşmadı mı İhsan?. Emekli olununca , huzur buluyor insan, Dörtyüzsekiz Evlerde seni bekleyeceğim...
Ey mübarek Ramazan birleştirdin bizleri Herkesin konusu bir bak Ramazan izleri İftardaki ezanı bak bekliyor gözleri Su dururken sofrada ezan bekleyeceğim......
Hasretlik herkeste var bilesin Fatih Kırmaz, Çaykara ziyaretine, gidemedik biz bu yaz, Babana selam söyle , telefon etsin en az, İyi haberlerini bende, burda bekleyeceğim..
Fatih geldi Bursa'dan diyar-ı evliyadan İşleri güzel olur diliyorum Mevladan Yazmak için çok vakit geçirmesen aradan Ulucamide namaz sonu dua bekleyeceğim....
Miısralar dizilirken dörtlükler oluşıyor Denilecek çok şey var hepsi birden düşüyör Muhabbetın güzeli bunlarla oluşıyor Gelen olursa eğer sıizi bekleyeceğim...
Çok güzel muhabbet, insan huzur buluyor, İnsanlar birlik olsun, gönlümüz böyle istiyor, İnanıyorum ki ben ÖZBİLGİ ' da böyle diyor, Şen ve huzurlu insanlar olsun, bekleyeceğim...
Muzaffer hocam nerde hiç haber de vermedi Çoktur takip ederim internete girmedi İrfan bey bize burda bilgi bile vermedi Hocam hakkında bilgi sizden bekleyeceğim...
Bulmak lazım huzuru bu karışık dunyada Bulmak isteyenlerin bulunduğu zamanda Arar ısen her şeyı bulursun bu mekanda Aranan bırı vardır onu bekleyeceğim....
Neler olmuş burada olmadığım zamanda, Ne güzel bir buluşma mübarek Ramazanda, Ne oluyor Trabzona kalmıştır çukurlarda, Nasıl bu vaziyette sizi bekleyeceğim...
Bu Ramazan ayında ne güzel yazıyoruz, Kafiyeleri uygun, vede güzel kuruyoruz, Muhabbetimiz daim , kalıcı olsun diyoruz, Ramazan bayramında, sizi bekleyeceğim..