"GECELEYİN YAYLADA PARAGAF YAPACAĞUK, SEVDALİ AŞIKLARA TÜRKİLER ATACAĞUK" Her cuma akşamı saat 21:00'de bu başlık altında buluşuyor ve paragaf yapıyoruz. Elbet de davetlimizsiniz!..
Saatçı selamını aldım aleykumselam, Arada bir giderim gurbetten uzak sılam, Her ihtimale karşı yanımdadır pusulam, Ben bulurum yolumu sıra oraya gelsin.
Ne mutlu olsun sana var elinde pusula, Ben yolumu kaybettim gideceğim Musul’a, Düştüm senin peşine uyuyorum usula, Aman yoldan ayrılma takipçi güzel gelsin.
Sen dörtlük yazar iken otobüs yol alıyor, O Bolu dağlarına senin izin kalıyor, Bazılarına göre yatma zili çalıyor, Muavinde su iste iç vücuda güç gelsin.
Biraz mola vereyim gitmezseniz yazarım, Köyde bellemeğiyle hep doludur pazarım, Pazartesi gizlice Çaykaraya sızarım, Köydekiler Salıya öğleden önce gelsin.
Sen mola verir isen ben de kalkar yatarım, Salı günü gelirsem efkârımı atarım, Denize düşer isem yüzme bilmem batarım, O zaman Çaykaraya yakın olanlar gelsin.
Muzaffer Hoca seyyahtır, çiçek arar bal bulur, Adnan Hoca şairdir, duygulara yol bulur. Yahya Hoca imamdır, her bahçede gül bulur, Şahin Hoca da der ki , dostlara neşe gelsin.
Yaslansam da uyusam tam gelmişken sırası, Yüzde elli kayboldu gözlerimin karası, Altuncu yerdim seni olsan ekmek arası, Ben izin isteyemem bir teklif senden gelsin.
Anlaşıldı uykun çok o da vurmuş kafaya, Göz diktin gece vakti Muzaffer Mustafaya, Yatırmak istiyorsun garibi sen sofraya, Yaslan ve de sen uyu akıl kafana gelsin.
Gecenin bu vaktinde Müfettişim göründü, Altuncu bu sayfada gece gündüz süründü, Ne yazık bu arada başka renge büründü, Her zaman gelen dostlar davet almadan gelsin.
Omuzlarım sızlıyor ensem sanki alcıda, Parmaklarım kurudu sanki rendesuz cita, Uyku moduna geçtim uyudum bir çırpıda, Kendine güvenenler durmasın hemen gelsin.