"GECELEYİN YAYLADA PARAGAF YAPACAĞUK, SEVDALİ AŞIKLARA TÜRKİLER ATACAĞUK" Her cuma akşamı saat 21:00'de bu başlık altında buluşuyor ve paragaf yapıyoruz. Elbet de davetlimizsiniz!..
Mecbur kalınca Kamil ne güzel dörtlük yazmış, Geldi yazdı Müfettiş çok erken burdan kaçmış, Nerde ise sayfamız iflas bayrağı asmış, İflastan kurtulmanın çaresini soralım.
Benim çektiğim çile sizde de olmalıdır, Gönüllerdeki sevgi yerine dolmalıdır, Ayrılık çiçekleri mutlaka solmalıdır, Beş dakika zamanı bulmayana soralım.
Bir selam verip gitse şenlenecek burası, O zaman isteyenin kalmayacak yarası, Çok şey diyeceğim de şimdi değil sırası, Fırsatım yok diyene sebebini soralım
Nazar değdi inanın bizim buluşmamıza Bundan sonra ne yazsam olamayız mameza Bir çare bulundu mu beraber olmamıza sitenin ustasını biz kimlerden soralım.
uzun hesap veremem müsait değil yerim belli değil ne zaman buradan da giderim borcum varsa dostlara gelir bir gün öderim her zaman birbirini arayalım soralım.
Güya İstanbuldasın baksana çaresine, Murat kulak asmıyor Altuncunun sesine, Gitsen Kocasinan’a bir vursan ensesine, Sitede problemler var başka kime soralım.
Söyle bana can dostum nerdeydin bunca zaman, Telefonlar susmuştur Altuncu diyor aman, Nasılda bağlamıştım can dostlarıma güman, Sen cevap vermez isen yengeye mi soralım.