"GECELEYİN YAYLADA PARAGAF YAPACAĞUK, SEVDALİ AŞIKLARA TÜRKİLER ATACAĞUK" Her cuma akşamı saat 21:00'de bu başlık altında buluşuyor ve paragaf yapıyoruz. Elbet de davetlimizsiniz!..
Karşılık olmayınca yazmanın anlamı yok, Gecenin bu vaktinde gözlerde uyku pek çok, Yarın üç aylar başlar gel bunu kafana sok, Oruçla karşılayan Cennette mekân bulsun.
Bu yapılan hizmetin bilinir mi değeri Yürekli olmak yetmez lazım ona ciğeri Var mıdır Altuncu'nun burada eşdeğeri Yazmayan olmayınca o zatı nasıl bulsun?
Eşdeğer arıyorsan bakacaksın aynaya, Çıkıyoruz huzura biz oynaya oynaya, Bazen de kalıyoruz bu akşam gibi yaya, Bizleri yalnız brakan dostlar şefaat bulsun.
Herhalde diyeceksin dolmaz beşinci sayfa, Zararı bu akşam yazılır tam beş sayfa, Gelsin dostlar okusun burada sayfa sayfa, Ne ekerse dostlarım dilerim onu bulsun.
Üç ayların ilkine Recep ayı diyoruz Ramazanı çok şükür dört gözle bekliyoruz Arada Şaban ayı,gönülde saklıyoruz İnananlar Hak yolda huzur ve neşe bulsun
Saat ikiyi geçti sabahtan kalkılacak, Dünya işleri bekler etrafa bakılacak, Bu hasretlik ateşi sanalda yakılacak, Ateşi söndürecek çareyi Adnan bulsun.
Evet bu yılda geldi Recep,Şaban,Ramazan, Üç aylar tutulmalı her zaman değil bazan, Bu güzel harekete nefis kaldırdı kazan, Böyle kötü nefisler Allahtan bela bulsun.
Ben verdim firarımı,kararımı onayla Uykumu kovamadım ne kahve ne de çayla Burda olsan peşune düşerdum yarmaçayla Başka sözüm kalmadı yazışmamız son bulsun.................
Kaderin bir cilvesi her hafta yaşanıyor, Gözlerdeki uykular haliyle boşanıyor, Gece boyu bu gözler yanıyor da yanıyor, Okları fırlatmışım söyle yerini bulsun.