"GECELEYİN YAYLADA PARAGAF YAPACAĞUK, SEVDALİ AŞIKLARA TÜRKİLER ATACAĞUK" Her cuma akşamı saat 21:00'de bu başlık altında buluşuyor ve paragaf yapıyoruz. Elbet de davetlimizsiniz!..
Ne güzel yazarsınız herkesi anarsınız, Gelip yazmayanları mutlaka ararsınız, Gurbet köşelerinde dostları sorarsınız, Arayıp sormak güzel öyle değil mi dostlar.
Muzaffer nasıl oldu, zoradın "ayağını" sen yemedin herhalde, Evliya dayağını dön geriye bir de bak, çözdün dörtlük bağını bu minval hataları, affetmez kadim dostlar
Bu güzel ziyaretler, her zaman nasip olmaz, Mümkünse gezmeliyiz, dünya kimseye kalmaz, Bir gün gelecek insan, aradığını bulmaz, Sağlıkta gezmeliyiz, öyle değil mi dostlar !!..
Güneş vuran dağlarda kalmaz karın beyazı Lakin gece olanda çok üşütür ayazı Bırakın da bağırsın duyulmuyor avazı Memleket hasretiyle ihsan yanıyor dostlar.
Sen ya bırak fetvayı iyi nişancı mısın Bu yalancı dünyada yolcu mu hancı mısın? Beni tanımadın mı,yoksa yabancı mısın? Hep niyet eder amma beni vuramaz dostlar....
Kamil Şahin bu akşam, misafirdir AYAZ' da, Okuyalım burada, dörtlüklerini yaz da, Güzel yazı yazılır, defterlerde beyaz da, Paragaf' ta yazacak, ŞAHİNKAYA' lı dostlar !!..
e vay beni vay bana , kül oldum yana yana e korbakor Saatçı, bakmayısun bu yana karşıda ne durursun, dolan da gel bu yana renk katarsın sohbete, bekliyor seni dostlar