"GECELEYİN YAYLADA PARAGAF YAPACAĞUK, SEVDALİ AŞIKLARA TÜRKİLER ATACAĞUK" Her cuma akşamı saat 21:00'de bu başlık altında buluşuyor ve paragaf yapıyoruz. Elbet de davetlimizsiniz!..
Diline tüy bitmesin hiç zoruna gitmesin, Tek dileğim burada sevgi saygı yitmesin, Horoz vaktinde ötsün hiç vakitsiz ötmesin, Sayfalar şenlenirler birlik olduktan sonra.
İple çekilen günler kıymetlidir, kutludur, İnsan o günlerde neşelidir, mutludur, Dostlarla geçen her an, kaymaklıdır,tatlıdır. Letafet haz doğurur, istek olduktan sonra.
Sevgisiz bir şey olmaz seven bir şeye doymaz, Seven dost sevdiğini benim bildiğim yormaz, Çile üstüne çile , gönülsüz bir şey olmaz, Sevenler buluşurlar istek olduktan sonra.
İçimde fırtına var sizlere anlatamam, Sevgileriniz nedir herhalde çoğaltamam, Burada ortalığı birbirine katamam, Kış ayı neye yarar kar olmadıktan sonra.
Adnan Ayaz şu anda Mavi Karadenizde, Siz de duruyorsunuz şu saat evinizde, Aksama olmamalı dostlar görevinizde, Rahat rahat uyuyun saat onikiden sonra.
Birbirine yeteriz sevelim sevilelim, Hep burda olacağım bu gerçeği bilelim, Kaç kişi kalacağız bekleyelim görelim, Başka bir şey veremem dosta sevgiden başka.
Çekmeköy Semazende horonlar oynanıyor, Muhammet Ali orda türküleri söylüyor, Necmi Kurtta orada ne güzel de oynuyor, Adnan Hoca orada görünecek az sonra.
Murat Topaloğlunu gördüm sanki orada, Dilekçe yazmış idim takılmış Ankarada, Her şey yolunda ama eksiklik var moralda, Çoğalacak moraller yılbaşılardan sonra.
Günlerce yazsam çizsem bitmez yazacaklarım, Kolay kolay ben kızmam olur kızacaklarım, Sevgili dostlarıma vardır soracaklarım, Farzedin kızdırdınız peki söyleyin sonra.
Sönük geçti paragaf can sağlığı dilerim, Canlı olur inşallah görür benim gözlerim, Yeni yıla girerken dostlarımı özlerim, Olmayınca olmuyor ne önce ne de sonra.
Ses çıkmadı bu akşam Tekirdağ,Elazığdan, İstanbul ve Giresun ses yok İskenderundan, Özlemiyor dostlarım sanıyorum ki ondan, Saymakla bitmez elbet devamı ise sonra.
Seksenbir vilayette Şurlu varmıdır bilmem, Gönül veren de olur gönülden asla silmem, Bu durumda dostlarım anlaşılıyor gülmem, Sabah oldu burada devam ederim sonra.
İkibinonüç yılı başlayacak haftaya, Ambulans gönderilir evlerdeki hastaya, Çok ihtiyaç olacak çıraktan çok ustaya, Ezanlar okunuyor şafak söker az sonra.