"GECELEYİN YAYLADA PARAGAF YAPACAĞUK, SEVDALİ AŞIKLARA TÜRKİLER ATACAĞUK" Her cuma akşamı saat 21:00'de bu başlık altında buluşuyor ve paragaf yapıyoruz. Elbet de davetlimizsiniz!..
Gelip yazan dostlarım beni memnun ediyor, Gelipte yazmayanlar onlar beni üzüyor, Düğümlenmiş şeyleri bu dostlarım çözüyor, Altuncu sizi sever sizi ellere vermez.
Telefonum açıktır Altuncu sor halimi Görüntüye gelemem güneş yaktı kelimi Bir merhaba desene ben uzattım elimi Kolay kolay Zazoğlu bilirsin fire vermez...........
Olacağı bu idi Adnan Hoca kaydardı, Sevgili Kamil geldi firarlığı kurdardı, Paragaf sokakları bir şekilde çok dardı, Buluşmayı sevenler burada açık vermez.
Hernedense bu akşam bir mahmurluk var bende, Sanırımki yorgunluk kök saldı bu bedende, Kemali yaşın rengi görünür bu desende, Gönül kocamasada,zamana fayda vermez.
Telefon yok yanımda sana selam veremem, Ben seni anlıyorum asla şüphe edemem, Her zaman yanımdasın defterini türemem, Altuncu sevdiğinin sırlarını hiç vermez.
Sağlık olsun can Kamil sen yeter ki rahat ol, Ayaz eli uzattı biz de uzatalım kol, Yorgunluğu olana burada görünür yol, Elbetteki Altuncu burada açık vermez.
Ben erkenden var idim firarım verilemez, Bu meyanda gayretim göz ardı edilemez, Temizdir hasbihalim yerlere serilemez, Bu uğurda gayretim genele fayda vermez...!
Bir kaç dostun gayreti bu sohbete verir yol.. Biz bu yola baş koyduk ne bilekte nede kol, Yüz yüze omasada gönüllerde hoşluk bol, Azınlığın gayreti halisda olsa yetmez...!
Erkenden var oluşun gözardı edilmedi, Uzun zaman yazmadın normalde gidilmedi, Başarılar yüzünden firarın verilmedi, Bilirim hiçbir zaman burada fire vermez.
Maşallah Kamil dostum burda aldı yerini, Çıkın dağın başına düşünmeyin derini, Yaz ayları gelince hep ararız serini, Geleceğim sılaya korkum dağlar yol vermez.
Kırıkhan ses vermedi sessiz bir gidiş oldu, Tek dörtlükle yedindi herhal izini doldu, Geçen paragaflarda bu dostun izni boldu, Umarım ki Saatçı belli bir açık vermez.
Adnan hocam terk etti erkenden bu sohbeti, Dostlukların bakidir gönüllerde ebedi, Erkenden ayrılmanı elbet vardır sebebi, Fanidir bu dünyamız ebede fayda vermez....