"GECELEYİN YAYLADA PARAGAF YAPACAĞUK, SEVDALİ AŞIKLARA TÜRKİLER ATACAĞUK" Her cuma akşamı saat 21:00'de bu başlık altında buluşuyor ve paragaf yapıyoruz. Elbet de davetlimizsiniz!..
Evliyanun peşinde nasıl yapilur kamet Evliyalar Trakya da hiç yapmadı ikamet Evliyalık taslayıp kimseye verme zahmet Dilerim hayallerin gün gelir gerçekleşir.
Karga karga gak dedi, çık şu dala bak dedi. Tilki baktı havaya sende ses kıyak dedi. Hoşgörüyü yenenler, birbirine çak dedi. Böyle giderse şayet, hileler gerçekleşir.
İstek varsa yazılır, zorlama ile olmaz, Böyle sönük geçerse, az sonra kimse kalmaz, Canlılık olmayınca, yazanlar da zevk almaz, Bundan sonra hiç sanmam, beklenen gerçekleşir !!..
BEN HALA BEKLİYORUM, KALBİM İLE BAŞIMI SAATÇIYA SAKLADIM, ATACAĞIM TAŞIMI BİR MERHABA SÖYLESİN, SİLSİN GÖZÜM YAŞINI BU GARİBİN NİYETİ BELKİ DE GERÇEKLEŞİR
Sağlık olsun Muhtarım, Önemli olan bir araya gelmek ise biz bunu her hafta gerçekleştiriyoruz. Şükürler olsun. Bakınız şu ana kadar 9 dost buluştuk. Güzel değil mi ?