"GECELEYİN YAYLADA PARAGAF YAPACAĞUK, SEVDALİ AŞIKLARA TÜRKİLER ATACAĞUK" Her cuma akşamı saat 21:00'de bu başlık altında buluşuyor ve paragaf yapıyoruz. Elbet de davetlimizsiniz!..
Gönül ister her zaman dostlarla buluşmayı, Sanalda olsa bile bir süre konuşmayı, Allah nasip eylesin bizlere kavuşmayı, Bu yazın Çaykarada canlı buluşma olsun.
Eyvallah sayın hocam dua eyle bizlere Sizlerin duasıyla can gelecek dizlere Ben buna inanmışım ışık gelir gözlere Bundan sonra bağlantı anavatandan olsun...
Dersimi merak etme onun telafisi var Haberi ulaştırdım öğretmenin işi var Gölcük taraflarından çok özel teftişi var Arayana sorana dostluğum feda olsun
Nereye gidiyorsun ilçeye mi ile mi? Ayrı mı gidiyorsun çoluk çocuk bile mi? Bu işler Ankara'da yine hep torpille mi? Var mı bir tanıdığın bana yardımcı olsun
Bu internet bu hafta yaptı yapacağını, Bir gün yıkacak meret birinin ocağını, Dostlarına açmıştır Altuncu kucağını, Dilerim ki her zaman hayırlı olan olsun.
Arama sen yardımcı ayrıl artık diyorum, Ayrılmasan can dostum biraz çek istiyorum, İstanbul seni bulmuş yok etsin demiyorum, İsteklerin bir zaman geri iade olsun.
Torpilsiz olmaz derler bakamadım o işe İnşaallah beraber gideceğiz merkeze Eğer sende dilersen bir sorayım herkese Yeterki gitmek iste duamız senle olsun...
Şu anda her isteyen isteğini yaptırır, Merak etme Trabzonda sana bir yer ayırır, Sanmıyorum yetkili birileri kayırır, Tayin iste Ayaz’ım ataman hemen olsun.
Ben gene size sağlık ve afiyet dilerim Azdan az herhafta birkaç kelam ederim Vakit erkendir ama bende artık giderim Haftaya özlem ile buluşmak nasip olsun...
Sen kimi arıyorsun yolda bir gelen mi var? Telefondan arayıp bir haber veren mi var? Beklemene gerek yok,gelene tören mi var? Yaptın yapacağını senin canın sağ olsun
Yavaş gidiyor işler dolmaz oldu sayfalar, Bu hafta hasta olmuş ne yazık ki tayfalar, Haber vereyim size Muhammet Mustafalar, Haliyle o dostlara diyelim geçmiş olsun.
Yüzlerde güller açsın, kokusu bize gelsin. Sevgiler meydan bulsun; kin, nefret dize gelsin. Mevla’mız nasip etsin, güzellik öze gelsin. İnci dizisi gibi saflarımız bir olsun.