"GECELEYİN YAYLADA PARAGAF YAPACAĞUK, SEVDALİ AŞIKLARA TÜRKİLER ATACAĞUK" Her cuma akşamı saat 21:00'de bu başlık altında buluşuyor ve paragaf yapıyoruz. Elbet de davetlimizsiniz!..
Çay içiyor Altuncu demlik bardak yanında, Adnan Hocanın bakın hamaratlık kanında, Sevgi çiçekleri de damarında canında, Bu dostuma Gölcükten sağlam bir selam olsun.
Benim canım rahattır karşımda siz olunca, Her hafta mutluyum ben dostları sağ bulunca, Dostlarımın sevgisi şu gönlüme dolunca, Brakın da bu Muzaffer daima mutlu olsun.
Bir yoklama yapsana var mıdır yandan bakan Gizli gizli dolanıp onlardır bizi yakan Kimisi deve kuşu kimisi ağaçkakan Erdiler mi murata,gözleri aydın olsun
Her zaman söylüyorum sevgi saygılar bizden, Allahım razı olsun ömür boyu hep sizden, Derman eksik olmasın ayaktan ve de dizden, Bu güzel buluşmalar az olsun temiz olsun.
Şuanda Paragaf'da faal olan değerli öğretmenlerim Muzaffer ALTUNCU ve Adna AYAZ'a iyi geceler diliyorum... Benden gecede bu sohbete katılarak bizleri sevindiren değerli katılımcılarada teşekkürlerimi bildirerek onlarada iyi geceler diliyorum...' Hepinizi ALLAH'a emanet ediyorum...!
Gizli bakan var elbet misafir görünüyor, Paragafa gelmeyen facede bulunuyor, Ekranımda msn durmadan açılıyor, Ne diyelim o dostlar yine de mutlu olsun.
Muzaffer'le Adnan'ı bıraktılar baş başa Bakacaklar baltayı hangimiz vurur taşa Gider mi hoşlarına şamatayla kargaşa Böyle düşünenlere Allah yardımcı olsun
Büyük bardaklar ile altı bardak çay içtim, Artık uykum kaçmıştır inan kendimden geçtim, Gecenin karanlığı kuralım burda bir tim, Gölcük ve İstanbul’un gecesi uzun olsun.
Benim yazdıklarımı Kamil şaka mı sandı Cevap vermezse bana inanın yarın yandı!!!! Anlaşılan az önce izin alıp yaylandı Sabahtan konuşuruz şimdi isteği olsun
Bu forumu gezen kullanıcılar: ADNAN AYAZ, Muzaffer Altuncu
Sonunda kalmışız bak ikimiz biz başbaşa, Bana eşlik eden dost dünyada sen çok yaşa, Demek ki gönül işi bakmıyor yaşa başa, Artık sana bağlıyım finiş da senden olsun.
Benim çay demleniyor tiryakidur markasi Maaş alana kadar daha gelmez arkasi Zakota kiymetlidur yapmam onlan takasi Kuşburnuyla ıhlamur demlensun da çay olsun
Senin yazdıklarını belli ki okumadı, Gölcükten bağırırım kimse beni duymadı, İkimizden başkası bu sayfada kalmadı, Yinede gelenlerden Allah'ım razı olsun.
Başladı teklemeye ağım gidip geliyor, Anlaşılan bu sistem şu anda sos veriyor, Gecenin bu vaktinde sinirleri geriyor, Can dostum karşımdadır o yüzden sağlık olsun.