"GECELEYİN YAYLADA PARAGAF YAPACAĞUK, SEVDALİ AŞIKLARA TÜRKİLER ATACAĞUK" Her cuma akşamı saat 21:00'de bu başlık altında buluşuyor ve paragaf yapıyoruz. Elbet de davetlimizsiniz!..
Ne güzel oldu bakın dostların buluşması, Sevenler arasında kuş dili konuşması, Yürekteki sevginin ilgiyle tutuşması, Dostlarını özleyen geliyor buluşmaya.
Bak kim geldi karşıma moral buldum bir anda Çok eskiden esnaftı o viran Kırıkhanda Aramakla bulunmaz son zamanda turfanda Bir karar veremedim onunla buluşmaya...
O elindeki kalem isterim kırılmasın Sakin ol rahatça yaz beynin de yorulmasın Zafer inananların kimse hıyar olmasın Ne yüzle gideceğiz "O BÜYÜK BULUŞMAYA" ????????*
Muzaffer hocam ya bak yoklama tamam mıdır Ayrılmak için vakit acaba tamam mıdır? İzin istemek için müsait zaman mıdır? Bir nokta koyalım mı bu akşam buluşmaya?
Herkese selamlar. Yaklaşık 1 aydır yoğun misafir ve il dışı gezi programlarım dolayısıyla paragafa katılamadım. Bu haftadan sonra umarım uygun olur ve paragafa katılma imkanım olur. Hatta şimdi bile fırsattan istifade yazma imkanım oldu. Herkese hayırlı geceler.
Yoklamaya geç geldin şimdi de kaçacaksın, Yarın tatil değilmi ne diye yatacaksın, Korkarım bu gidişle kayaya çarpacaksın, Bundan sonra erken gel burdaki buluşmaya.
Alt yazıda Coşkun var Altuncu ve Zazoğlu Gelmen bile yeterli teşekkür Hacaloğlu Size de teşekkürler Saatçı Şahinoğlu Her zaman katılalım bu denli buluşmaya
Garip brakma burayı Coşkun bize selam ver, Yakında bu sayfaya kuracağım semaver, Çaylar şirketten olur gerisini de boşver, Misafir gelse bile selam ver buluşmaya.
Gelipte selam veren yazılıyor listeye, Burada dörtlük için gerek yoktur besteye, Dostun ihtiyacı var elbetteki desteğe, Sevdalı dostlarımı beklerim buluşmaya.
Canın sağolsun Hocam sen yeterki rahat ol, Elbetteki burada kuramayız karakol, Sen bir selamını ver ben de diyeyim sağol, Sağlıklı olur isek geliriz buluşmaya.
Gündüz uykunu aldın yok benim öyle şansım Ben de yerinde olsam olmazdı toleransım Gidiyorum ne yazık,haftaya referansım SÜT KARDEŞLER RENK KATTI BU GECE BULUŞMAYA