"GECELEYİN YAYLADA PARAGAF YAPACAĞUK, SEVDALİ AŞIKLARA TÜRKİLER ATACAĞUK" Her cuma akşamı saat 21:00'de bu başlık altında buluşuyor ve paragaf yapıyoruz. Elbet de davetlimizsiniz!..
Geldik yolun sonuna ben huzuru bulmuşum, Akşam sonrası burda tek başıma durmuşum, Sonra beş kişi geldi yazdılar okumuşum, Haftaya da gelsinler her şeyi görüşelim.
Bu rahle meselesi dikkatime muciptir Yatsının sonuncusu herkeslere vaciptir Bir burda olana mı paragaflar sabittir Bu ciddi meseleyi sitede görüşelim...
Muzaffer amca bu şampiyonluk işinin olmasına en çok yeni nesil için istiyorum. Benim çocuk 9 yaşında ve fanatik bir Trabzonsporlu. Umarım şampiyon oluruz da ondaki mikromilliyetçilik duyguları daha da bir pekişir. Bu anlamda herkesin çocuklarında bu duygular gelişir.
Gelen okur ve gider böyle yazılmış kader, Bilmem ki Cordan Hoca bu duruma o ne der, İnşallah gelecekte olmayız daha beter, Ayrı kalmayın dostlar buluşup görüşelim.
Gizli misafir vardır yapalım ona kahve, Belki yolculuk vardır belki gitmedi eve, Ağırlarım ben onu evimde seve seve, Yeterki buluşalım haliyle görüşelim.
Adnan Hoca ne oldu öyle birden gitmezdi, Geceyi hoş etmeden sahayı terketmezdi, Molis oldu mübarek bu durumu sevmezdi, Sabahtan okur ise bir şekil görüşelim.