"GECELEYİN YAYLADA PARAGAF YAPACAĞUK, SEVDALİ AŞIKLARA TÜRKİLER ATACAĞUK" Her cuma akşamı saat 21:00'de bu başlık altında buluşuyor ve paragaf yapıyoruz. Elbet de davetlimizsiniz!..
Malumunuz bu günde, defn oldu Kadir Ayan, Akşam hadım var idi, edeyim size beyan, İnşallah hiç azalmaz, bu kurallara uyan, Geçte olsa sonunda, yetiştim muhabbete !!..
Öylece moral bozup sıkmayın canınızı Hak yolunda harcayın malını canınızı Haftada birde olsa kaynatın kanınızı Buradaki dostlarla başlayın muhabbete...
Elbette bu duruma üzülüyor yazanlar, Bilmem seviniyormu bu mezarı kazanlar, O kadar canlı sohbet bir şekilde bozanlar, Aldırma Adnan Hoca devam et muhabbete.
Haftayı iple çeker, Altuncu bizi bekler, Cümle üyeler yazsa, ellilik altmışlikler, Çok daha güzel olur, birlik beraberlikler, Herkes iştirak etse, bu güzel muhabbete !!.
Adnan-Coşkun-Muzaffer, birde gelmiştir Ahmet, Yazalım hep gurbetten, eğer olmazsa zahmet, Buradan ölülere, tek tek okunsun rahmet, Öyle devam edelim, kalanlar muhabbete !!..
Bence devam edelim gücenmeden yazmaya Gelemeyen dostlara buralardan kızmaya Biz gayret eyleyelim bu havayı bozmaya Katılmayan üzülsün güzelim muhabbete...
Kadir amca bizleri fazlasıyle üzmüştür, Günü bitiği için bu dünyadan göçmüştür, Sanırım çocukları o an için çökmüştür, Ona rahmet dileyip dönelim muhabbete
Giderken geri baktım,Altuncu gelenler var Daha gelecek olsa onlara da bir yer var Kimbilir başımıza ne çorap örenler var Bilinmez neden gelmez,eskiler muhabbete
Burada atışmalar, hasretlikten oluyor, Bir nebzeçik de olsa, insan huzur buluyor, Hayalen Çaykara' nın, havasını soluyor, Köylerden-yaylalardan, geçelim muhabbete !!..
Burası er meydanı canı isteyen gelir, Sohbetin önemini ilgi duyanlar bilir, Herkeste biliyor ki geride izi kalır, Demekki gönüllerde yer yoktur muhabbete.