"GECELEYİN YAYLADA PARAGAF YAPACAĞUK, SEVDALİ AŞIKLARA TÜRKİLER ATACAĞUK" Her cuma akşamı saat 21:00'de bu başlık altında buluşuyor ve paragaf yapıyoruz. Elbet de davetlimizsiniz!..
İhsan Şahin göründü sıralar şiirleri, Biraz daha gidelim hep beraber ileri, Allah huzurlu etsin ayrılıp gidenleri, Geç vakitte bakalım bizimle kim olacak.
herkese tekrardan iyi akşamlar... akşam bir selam vermiştim, işten yeni geldim. babam yola devam diyor ama ne yolu anlayamadık... kimseler yok bakıyorumda. ihsan amca da birşeylere kızmış görünüyor???
Benim için bir neşe sizler için ne bilmem, Bir mesaj değerini bir şey ile ölçemem, Bu bende sevda oldu dostlarım vazgeçemem, Bu sıkıntı sonunda sanki neşe olacak.
Bir kaç deneme ile nihayet mesaj gitti. Error verdi internet, epey ayak diretti. Israrım karşısında, istemeden pes etti. Siz sabırla deneyin, bakın neler olacak.
Her inişin çıkışı mutlak olur biliniz, Siz yeterki her hafta paragafa geliniz, Bir şekilde efkârı bu sayfada siliniz, Buluşmalar inşallah bir gün canlı olacak.