"GECELEYİN YAYLADA PARAGAF YAPACAĞUK, SEVDALİ AŞIKLARA TÜRKİLER ATACAĞUK" Her cuma akşamı saat 21:00'de bu başlık altında buluşuyor ve paragaf yapıyoruz. Elbet de davetlimizsiniz!..
Yaz geceleri kısa sözlerde vardır kıssa, Coşkun korkma o kadar Altuncu sana kızsa, Ne olurdu dostlarım gelip tek cümle yazsa, O zaman bu emicen kızacak mı bakalım.
Bayraktar gelip gitti yazmadı iki kelam, Halbuki bu dostları bekliyordu bir selam, Zorla bir şey olmuyor aziz dostlar vesselam, İyilikle bir şeyler olacak mı bakalım.
benim yeğenimi kimse kızdıramaz... Syın hocam kendinize gelin lütfen.. soyadı Şahin...ve de üstelik HACALOĞLU Allah esirgesin bir ilave daha benim yeğenim büyüklerine kızmayacak kadar terbiyelidir.
Bende ayrılacağım gözlerim ağırlaştı Artık işitmez oldum kulağım sağırlaştı Birisi dağı aştı biri düz yolda şaştı Dua isterim sizden kim edecek bakalım....
Tam girdim muhabbete yine cağıran oldu Bu akşam da her neyse bu komşular kuturdu Bu güzel misralarım bir ara daha durdu Ne var ne yok diyerek dışarıya bakalım.