"GECELEYİN YAYLADA PARAGAF YAPACAĞUK, SEVDALİ AŞIKLARA TÜRKİLER ATACAĞUK" Her cuma akşamı saat 21:00'de bu başlık altında buluşuyor ve paragaf yapıyoruz. Elbet de davetlimizsiniz!..
Evet Adnan kardaşım ben bilirim nerdesin, Sanırım şu anda sen soğuk güzel yerdesin, Allahım razı olsun kötülüğe perdesin, Senin gibi dostlarla yazışmak için geldim...
Niçin soluği çıkmaz eski kafadarların Hep ayari bozuldi o hassas kantarların Çoktan zamanı geçti yaylada mantarların Seneye siparişi burda almaya geldim
Bilmem nasıl anarız gelecekte geçmişi Şu anda gelmeyenin vardır mühim bir işi Biraz sonra kırarım ben de burdan kirişi Epey aradan sonra gönül yapmağa geldim
Trabzon Samsun diyerek Kırıkhana yollandık Elaziğdan dolaşıp Edremite park ettik Çerkezköy Gölcük derken Ankaraya uğradık Buluşalım burada söhbet yapmaya geldim.
Çok kişi var sırada hangisini sorayım İlgisiz olanlara niçin kafa yorayım Soğuk bir odadayım ya kalkıp yollanayım Paragafa katılıp sanki tongaya geldim
Cümleden iyi akşamlar dedin zannettim yatmaya niyet ettin burada olman güzel sevindim aynen devam inşallah,Abdullah Karamandan ömür deduğun nedur bir dalda kuru yaprak türküsünü dinleyelim....
Yarın işin yok ise bekle sonunu Hocam, Gözlerim pek görmüyor sanki islidir bu cam, Ben de bazen diyorum çaktırmadan bir kacam, Bahane bulmayarak yazan olmaya geldim...
ADNAN AMCA İSTERİM BENDE GUGUVALARDAN NE İSTERSEN YOLLARIM SİZE DE BURALARDAN İÇTİNİZ BİR YAZBOYU KUŞMERDE O SULARDAN YAYLANIN KOKUSUNU SİZDEN ALMAYA GELDİM