"GECELEYİN YAYLADA PARAGAF YAPACAĞUK, SEVDALİ AŞIKLARA TÜRKİLER ATACAĞUK" Her cuma akşamı saat 21:00'de bu başlık altında buluşuyor ve paragaf yapıyoruz. Elbet de davetlimizsiniz!..
aradan aylar geçti bir türlü aranmadık bazı arkadaşlara bir türlü yaranmadık gezdiğimiz yerlerde hiç boşa dolanmadık bazıları gülerek arkadan vurdu bizi
kimseye kastım yoktur sadece küstüm biraz beceremem kimseye beslemedim hiç garaz benim kaderim böyle ne yapayım şansım az Kader gurbet ellere nasıl savurdu bizi
Küsme sen kaderine Allah Kadir her şeye, Elbette insan muhtaç bu dünyada neşeye, Benim bildiğim Ayaz hiç sıkışmaz köşeye, Teşekkür ediyorum yalnız brakmıyor bizi.
Arayıp sormak bizim dersin ki kaderimiz, Herhalde bitmeyecek dünyada kederimiz, Ne yazık ki vücuttan kilolar giderimiz, Gelsin yazsın o dostlar hiç üzmesinler bizi,
Geçen haftaya göre çok eksiktir kadromuz, Bu sayfada söyleyin ne olmalıdır rumuz, İnşallah iyi gelir gelecekte sonumuz, Söyleyelim yıllara ayırmasınlar bizi.
Altuncu senin için burada hazır oldum Bazen uğrayamadım o gecelik sır oldum Bazı davranışlardan çok müteessir oldum Sıcak muhabbetlerin külü dondurdu bizi
Köseoğlu gelmedi görürdük yeni resim, Bazı hafta ulaşmaz Müfettişime sesim, Hey gidi Kamil Şahin hafızamda tek isim, Ayrıldı aramızdan elbet çok üzdü bizi.
Her cep telefonunun çok kabarık listesi Eski dostlarım yeter lazım değil üstesi Beş altı olsa yeter fazla gelir destesi Zaman, cenderesinde yanlış yoğurdu bizi