"GECELEYİN YAYLADA PARAGAF YAPACAĞUK, SEVDALİ AŞIKLARA TÜRKİLER ATACAĞUK" Her cuma akşamı saat 21:00'de bu başlık altında buluşuyor ve paragaf yapıyoruz. Elbet de davetlimizsiniz!..
Hem yazar hem de bakar gözden bir şey kaçmıyor, Misafir görünenler sayfaları açmıyor, Temizdir bu sayfalar şükür zehir saçmıyor, Garantiye almıştır bu sitemiz sizleri.
Nerede niçin gelmez daimi delegeler Şenlenmeye başladı şimdi köyde pekeler Hiç bir işe yaramaz paslanmış tenekeler Durumumdan haberdar etmedim mi sizleri?
Altuncu gelene bak, boş ver gelecekleri. Gelene hoş geldiniz, deyip gelelim beri. İştirak etmeyenler, elbet var bildikleri. Saygı ve muhabbetle, selamlarım sizleri.
Haber verildi ama o dostlarım gelmedi, Saatçı gözden sakat bu sayfayı görmedi, Müfettişim yorgundur herhal zaman bilmedi, Duyun sesimi duyun çok bekledim sizleri.
Tam iki saat senin güzel ismine baktım, Neden yazmaz bu adam diye kafaya taktım, En sonunda sayfada sana bir fener yaktım, Altuncu gece gündüz hep sayıklar sizleri.
Yazdıklarını silme durumumu sordun ya Çok şükür ayaktayız bu günü de gördün ya Sakın sıkıntı etme sen sözünde durdun ya Mutlu etmek isteyen arar bulur sizleri
Sevgi yüklü kervanlar Gölcükten çıktı yola, İzmitten geçer iken mecbur girdi yanyola, Yolda uykusu geldi bulamadı karyola, Bulunduğunuz yerde bulacaktır sizleri.
Her şeyi de görüyor maşallah gözlerine, Derman geldi mi bilmem bu akşam dizlerine, Altuncu bayılıyor o altın sözlerine, Sağlıklı görmek ister bu Altuncu sizleri.
Nasıl olacak bilmem bu takımın durumu, Biri cevaplandırsın bu sayfada sorumu, Kolay mı istersiniz yoksa dostlar zorumu, Dinlemek istiyorum bu konuda sizleri.
Mezirenin yanında sanki armut ağacı Kimbilir kaç yıllıktır hep ökselendi tacı Erken çıkıp gidersem olman benden davacı Yaratandan ötürü seviyorum sizleri