"GECELEYİN YAYLADA PARAGAF YAPACAĞUK, SEVDALİ AŞIKLARA TÜRKİLER ATACAĞUK" Her cuma akşamı saat 21:00'de bu başlık altında buluşuyor ve paragaf yapıyoruz. Elbet de davetlimizsiniz!..
Geceler yarım oldu Gölcükte ben garibem, Hakkını helal etsin söyleyin bana ebem, Haliyle kalmamıştır bitmiştir yazık neşem, Neşesiz durumları hiçbir dostum istemez.
Ölenler rahmet ister kalanlar ise selam, Gelsin dostlar buraya yapalım birkaç kelam, Allah yarattı bizi şükürler olsun İslam, İnananlar ahrette Cehennemi istemez.
Erken göremez beni burda merak edenler, Nasıl rahat ediyor üye olup gidenler, Sorulsa sıralanır türlü türlü nedenler, Barış varken kavgayı elbet kimse istemez.
Çok merak ediyorum Adnan’ın dediğini, Kimse bilemez dostlar şu anda yediğini, Çok iyi biliyorum her şeyi bildiğini, Teşekkür ediyorum kötülüğü istemez.
Şimdi kime soralım nasıl geldik bu hale, Gururla anlatırız köyümüz onbir mahle, Her hafta Muzaffer’e niçin kalır ihale, Böyle ilgisizliği bilirim hiç istemez.
Merak etme can dostum senin olsun ihale, İlgisizlik yüzünden gelinmiştir bu hale, Sevgi bağı olmasa neye yarar mahalle, Herkes kendi derdinde buluşmayı istemez.
Her gelen ayrılıyor ben beklerim burada, Hastalık iyileşmez gözler hep Ankarada, İnşallah buluşuruz Temmuzda Çaykarada, Buluşmayı belki de bazıları istemez.