"GECELEYİN YAYLADA PARAGAF YAPACAĞUK, SEVDALİ AŞIKLARA TÜRKİLER ATACAĞUK" Her cuma akşamı saat 21:00'de bu başlık altında buluşuyor ve paragaf yapıyoruz. Elbet de davetlimizsiniz!..
Gönül istiyor tabi sizlerle buluşmağı, Sanal alemde değil yüz yüze konuşmağı, Gidersen Çerkezköye vur başına tokmağı, Marmaraya gelince telefon haber versin.
Hacı arkadaşıma diyeyim bir merhaba, Beraberlik uğruna veriyor büyük çaba; Bilenlerin nezdinde katılır hep hesaba, Diliyorum gönülden Rab’im kolaylık verisin.
Neden hep beyaz olur, kutupların ayısı, Karadeniz'de hamsi, Kayseri' de kayısı, Tam ikiyüzseksenüç, PARAGAF' ın sayısı, Yazdığımız dörtlükler, okuyana ders versin !!..
anladım ki Çerkezköy, yoktur yeni pilanda gönülden kolay düşer, gözden ırak olanda vuslatı çok mu gördün, gül dalında solanda dilerim yüce Mevla, gönlüne göre versin
Bu forumu gezen kullanıcılar: AHMET ÜSTÜNBAŞ, İsmail BAYRAKTAR,ihsan şahin , KAMİL ŞAHİN, Mustafa SAHİN (Mufettis),Mahmut KÖSEOĞLU, Muzaffer Altuncu ve 1 misafir
Bir çok ısrara rağmen bu sayfalar dolmuyor Israrların yanında ricalarda olmuyor Az insanla bu sayfa değerini bulmuyor Son sayfaya varmaya ALLAH kolaylık versin.
Müfettiş geldi gitti, her halde işleri çok, Çalışmaya devam der, ayrılmaya niyet yok, Hacı arkadaşımdır, her yönüyle gözü tok, İşleri asan olsun, Allah selamet versin !!..
Güzel senaryo yazıp sevindirdi bizleri, Düşünülen çok güzel bekliyorum sizleri, Acaba görecek mi Altuncunun gözleri, Yaratan dostlarıma yeni bir ilham versin.