"GECELEYİN YAYLADA PARAGAF YAPACAĞUK, SEVDALİ AŞIKLARA TÜRKİLER ATACAĞUK" Her cuma akşamı saat 21:00'de bu başlık altında buluşuyor ve paragaf yapıyoruz. Elbet de davetlimizsiniz!..
Nerdesiniz dostlarım yalnız brakmayın bizi, Limanda bekliyoruz Köseoğluyla sizi, Sevgili Muhtarımın dizime değdi dizi, Bilmem ki can dostlarım neden bir selam vermez.
Şu anda sitemizde toplam ondört kişi var, Dünyanın her yerinde köyümün insanı var, Buluşmak için elbet bakınız sitemiz var, Aynı kişiler burda diğerler selam vermez.
Sen resim ver ben dörtlük dolsun burda sayfalar, Yarın sabah burayı okusun hep tayfalar, Bahar gelince tabi değişir coğrafyalar, Dostlarım yazmayınca buluşmamız tat vermez.
Yazdı benim dostlarım çekildiler kenara, Testiyi al eline gidelim biz pınara, Sanırım ses verecek İstanbul ve Ankara, Kırıkhan mesaj yazdı daha gelip ses vermez.
Yine evdeki hesap gördünüz mü tutmadı Geç olsa da bu garip sizleri unutmadı Yoğun işler yüzünden uykusunu tartmadı Aradaki engeller yazmaya fırsat vermez
Ordu ile İstanbul çıktı geldi sahneye, Uzun zaman bekledim yazmadılar ah niye, Böyle devam ederse buluşuruz seneye, Bundan sonra inşallah dostlarım boşluk vermez.
Geç de olsa gelirim Altuncu beni bekle Her yoklama yapanda beni listeye ekle Bilirim sıkılırsın bizleri beklemekle Yalnız oturup yazmak hiç kimseye tat vermez
Maşallah hiç bitmiyor dünyalık işleriniz, İşleri ispat eden varmıdır fişleriniz, Yemeği yutmak için çalışsın dişleriniz, Sağolun bu dostlarım her hafta ara vermez.
Bu haftadaki sohbet nedense böyle geçti, Sanırımki bir çok dost ben gibi uyku seçti, Ustatlar hernedense bir selam verdi kaçtı, Usulen bir kaç kelam kimseye gani gelmez...!
Yarına hazırlık var işlerim kaldı yarım Özel isteğim ile şimdi burdan kayarım Daha açık yazayım,yani yola koyarım, İnşallah döneceğim firarı verir vermez.........................