"GECELEYİN YAYLADA PARAGAF YAPACAĞUK, SEVDALİ AŞIKLARA TÜRKİLER ATACAĞUK" Her cuma akşamı saat 21:00'de bu başlık altında buluşuyor ve paragaf yapıyoruz. Elbet de davetlimizsiniz!..
BU AKŞAM PARAGRAFA BEKLERUM USTALARİ... KAYDELERİ DİZDUM VERECEGUM COŞKUYİ... BU AKŞAM İNŞALLAH KIRACAGUK REKORİ... ŞENLEYELUM DOSTLAR YÜZYETMİSBİRİNCİ PARAGRAFİ...
Gelen dostlar burada bizimle yazışıyor, Saatler ilerliyor gelenler çoğalıyor, Şu benim PC de ah radyo neden çalmıyor, Müzik dinlemek değil haber almaya geldim...
Bizdende çok selamlar EDREMİT'e sonsuz selamlar ve sevgiler yolluyorum...!!! Sevgili ADİL...!Bu özel hassasiyetin için nekadar teşekkür etsem az kalır...!!! Bu gibi hasret dolu türküler bizi alıp o hasret kaldığımız yerlere götürüyor...Tekrar teşekkürler...!!!
Selamünaleyküm ben geldim,misafirim vardı yeni gitti yeni girebildim daha yazılanları okumadım önce bir mesaj yazayım sonra okurum dedim inşallah iyisiniz,Adil güzel kavalın için teşekkürler......
PERGEL OĞLI MUHAMMET ASLA KOPMAZ ÖZÜNDEN ESKILERI HATIRLAR YAŞLAR AKAR GÖZÜNDEN ESKI PARAKAFLARIM HIÇ GITMIYOR GÖZÜMDEN GEÇMIŞİ HATIRLAYIP SOHBET YAPMAYA GELDIM
TEŞEKKÜRE VAR MIDIR GEREK GÖREVİMİ YAPARIM.. ALLAH YOKLUGUNUZU GÖSTERMESUN BEN BUNU İSTERUM... SİTE OLMASA İDİ BEN SİZLERİ TANIMAZ İDUM.. HEP BİRLİKTE SİTEYE EMEK VERENLERE DUAYI ESİRGEMEYELİM..
Kırıkhan ses vermedi Saatçı ve Müfettiş, Müfettiş gelse burda yapsaydı bizi teftiş, Muhtarım da gelmedi elbet var bunda bir iş, Burada dostlarımla kucaklaşmaya geldim...
Aydınlı geçmiş olsun hastalık elbet zordur, Bakıyorum gözlerin demek o yüzden mordur, Hastalık sebebini iyi bilene sordur, Sağlıklı haberleri burda almaya geldim...
Okudum mesajları gönlüm neşeyle doldu Burada yazanlara teşekkürüm borç oldu Samimi mesajlara kalbim nerdeyse durdu Burada buluşmaya dertleşmeye ben geldim.
Muzaffer tahmin eder bu akşam neredeyum Saatum belli değil bir muvekket yerdeyum Dış kapıdan uzakta epeyi içerdeyum Saat onbire kadar burda kalmaya geldim