"GECELEYİN YAYLADA PARAGAF YAPACAĞUK, SEVDALİ AŞIKLARA TÜRKİLER ATACAĞUK" Her cuma akşamı saat 21:00'de bu başlık altında buluşuyor ve paragaf yapıyoruz. Elbet de davetlimizsiniz!..
Tek ayak olmaz elbet ,sorarlar topal mısın? İki ayak olunca sormazlar normal mısın? Lakin hiç kimse sormaz Pir Sultan Abdal mısın? Altuncu karar versin ayağına uyarız.
Yazdınız yok oldunuz zaten kimseler yoktur, Altuncu’nun hülyası dostlar biliyor çoktur, Bazıları diyecek bu söze karın toktur, Söylenecek tek söz var seviyorum sizleri.
Bu akşam serbest olsun diyorsun atışmamız, Beş aydan fazla sürdü bu bizim kavuşmamız, Bakalım ki ne zaman başlar bu kapışmamız, Ben rıhtımdayım zaten bekliyorum sizleri.
Dokunma hiç birine, demesinler acemi Çeşit çeşit çiçekler süslesinler bahçemi Kamilen paragafa ayırmadım gecemi Hal hatır sormak için geldim buldum sizleri
Bu forumu gezen kullanıcılar: Adnan Ayaz, Muzaffer Altuncu ve 1 misafir
Bu bizim kaderimiz hep yalnızız burada, İnşallah bir gün erer bu Altunuc murada, Havada uçamadık rahat mıyız karada, On kişilik araba götüreyim sizleri.
Her zamanki durumun alışmışız haline, İnşallah ağrı gelmez habu akşam beline, Allah’ım kuvvet versin ağzındaki diline, Altuncu görmek ister bu sayfada sizleri.
Sürpriz misafir vardı girip selam vermedi, Sandı ki bu Altuncu onu burda görmedi, Nedendir bilmiyorum aramıza girmedi, Merakta brakıyorum anlaşılan sizleri.
Sen rahat ol can dostum gerilmeyecek hava, Burası can dostların barınacağı yuva, Ortalığı gereni hemen yaparız dava, Hiç kimse üzmeyecek bu sayfada sizleri.
Sevgili Necip Uygun birkaç dörtlük yazsana, Bu güzel atışmada sen yerini alsana, Ankara havasını bizlere yansıtsana, Takip eden dostlarım görmek ister sizleri.
Şimdi iki misafir görünürde dolaşır Geçmesinler her yerden belki bir şey bulaşır Er olan adam gibi gelir bir şey paylaşır Niyeti bozuk ise fitil eder sizleri