"GECELEYİN YAYLADA PARAGAF YAPACAĞUK, SEVDALİ AŞIKLARA TÜRKİLER ATACAĞUK" Her cuma akşamı saat 21:00'de bu başlık altında buluşuyor ve paragaf yapıyoruz. Elbet de davetlimizsiniz!..
KIrklareli Edirne ne kaldı Tekirdağ'a Ya git bak ne haldadur Çerkezköy'deki ağa Sora vurmasun seni lanarında tarağa O bildiğini okur,şükretmesini söyle...
Bırak beşi on beşi kimse değildir cahil Gelenler masraf eder,KDV değil dahil Nasıldır Kırklareli ,var mı orada sahil? Karadeniz'e giden hamsiye selam söyle....
Kamil,teşhisin yanlış bizde neşe mi kaldı Oturup dertleşecek burda köşe mi kaldı Bu güzel İstanbul'da yarar bişe mi kaldı Muzaffer'e, Adnan'dan bahsetmesini söyle...
Korkarım çıkacaksın Altuncu haritadan Oradan ne tarafa çevrilir senin rotan Şekerune dikkat et var midur çikolatan Ben biraz rahatsızım bir geçmiş olsun söyle
Burada deniz var da gidemedim oraya, Gezmek elbette güzel kıyar isen paraya, Buradan selam olsun İstanbul ,Ankaraya, Kırıkhan ses vermedi sebebi nedir söyle.
Ben kimi aradıysam hepsi hastayım dedi, Anlaşılan bu akşam sayfa naneyi yedi, Sanırım en doğruyu Adnan Hoca söyledi, İyi baksın her zaman yengeye selam söyle.
Kaç gündür uykusuzum daha fazla duramam İzin verin yatayım,ben yalan uyduramam İstediğim şekilde bir dörtlük de kuramam Ben hoşça kal diyorum sen de bana yat söyle
Bende yazmak isterdim ama inanın yorgunun. Dinlenme saatim geldi. Sayın Hocam benim adıma tekrar yanındakilere selamlarımı ilet. Benden bu gecelik bukadar. Pek katkıda bulunamadım. Herkese hayırlı geceler.
Çerkezköyü aradım sesi çok kötü geldi, Yarın buluşmak için kısa randevu verdi, Hasta yatağındaydı bilmem ne idi derdi, Altuncu zor durumda dost ne söylersen söyle.