"GECELEYİN YAYLADA PARAGAF YAPACAĞUK, SEVDALİ AŞIKLARA TÜRKİLER ATACAĞUK" Her cuma akşamı saat 21:00'de bu başlık altında buluşuyor ve paragaf yapıyoruz. Elbet de davetlimizsiniz!..
İki kişi olunca elbet güzel olmuyor, Hedeften vurmak için silah ateş almıyor, Bunun sebebi vardır bu Altuncu bilmiyor, Bari sana diyeyim yüreğimden merhaba.
Ben beklerim burada dostlar bunu bilemez, Bunu bilmeyen dostlar haliylede gelemez, Bu işe sevdalanan kötü bir şey söylemez, Bir selam verir dosta bir söyler merhaba.
Yazan gitti gelmedi eyvallah da demedi, Beklediğim kişiler ne yazık ki gelmedi, İnşallah iyidirler işaret görünmedi, Karşılık bulunmazsa denilir mi merhaba.
Beklemediğim halde sayfaya yazdı Dilek, Düzceden dostlarına merhaba dedi Dilek, Zaman geçsede bile bizi unutmaz Dilek, En derin duygularla diyorum ben merhaba.
Sevgili Dilek, Senin bu konudaki samimiyetine içten inanıyorum.Fırsat bulduğun zamanlar bekliyorum. Ben bu işten büyük zevk alıyorum,aynı zamanda gönlümü hoş ediyorum. İki kişi de olsa bana mutluluk veriyor.
Eski günlere dönmemiz elbette çok zor. Bunun sebepleri çoktur ama en önemlisi doyum.Sanal aleme ilk girildiği zaman bir heves vardı o geçti ve dostlar bu işe doydu. Hayırlısı olsun.