"GECELEYİN YAYLADA PARAGAF YAPACAĞUK, SEVDALİ AŞIKLARA TÜRKİLER ATACAĞUK" Her cuma akşamı saat 21:00'de bu başlık altında buluşuyor ve paragaf yapıyoruz. Elbet de davetlimizsiniz!..
Sadece mola değil misafir var içerde, Şükür olsun huzur var Türkiyede her yerde, Rabbim çare veriyor yarattığı her derde, Dostlarım her daima sağlık içinde olsun.
Dünyanın her yanında, vardır Çaykara' lılar, İskana uğramıştır, Şur' lular- Zeno' lular, Başka köylerda oldu, az da Fotinos' lular, Kırıkhan' dan sizlere, çokça selamlar olsun !!.
Hatırımdan çıkmıyor Lazların mahallesi, Şur,Zeno ve Fotinos ayrı ayrı hanesi, Hafızamdan hiç gitmez inanın bir tanesi, Dörtyüzsekiz evlere Gölcükten selam olsun.
Şahane bir resimle, Zeno' yu izliyorum, Evlerin arasından, evimi gözlüyorum, Bunu bıze sunana, teşekkür ediyorum, Sağolun Mahmut kardeş, bize hatıran olsun !!..
Sunuluyor bizlere taze taze resimler, Hatırımda kalmıyor son zamanda isimler, Japonyada ne hale geldi bütün cisimler, Rabbim bizlere her an yar ve yardımcı olsun.