"GECELEYİN YAYLADA PARAGAF YAPACAĞUK, SEVDALİ AŞIKLARA TÜRKİLER ATACAĞUK" Her cuma akşamı saat 21:00'de bu başlık altında buluşuyor ve paragaf yapıyoruz. Elbet de davetlimizsiniz!..
Geçmiş günlere göre elbette güzel idi, Sözünün eri olan zor şartlarda da geldi, Kararı olanlar da o kararını deldi, Canın sağ olsun Ayaz sağ isek buluşalım.
Misafirlukten geldum, haman açtum siteyi. Ne göreyim istersun, herkes bir bir gideyi. Bir tek Hocamuz kaldi, alacak ifadeyi. Kusura kalma Hocam geç oldi buluşmamuz.
Sağolasın can dostum önemli olan gelmek, Burada dostlar ile el ele verip gülmek, Zararlı tabuları delecek ile delmek, Fırsat olduğu zaman hemen gel buluşalım.
Geçen haftaya göre beyuk bir artiş oldi. On sayfaluk paragaf onaltiyi da gördi. İnşallah Hacamuzun umutlari yeşerdi. Bir zeval olmaz ise haftaya buluşalum.
Okusan sayfaları bilirdin sen halimi, Yirmibir kişi yazdı sormayın ahvalimi, Söz verip gelmeyenler eksik almış talimi, İsterim ki burada köylümle buluşalım.
Paragafa girince göz attım sayfalara. Epey yeni isim var, selam katlıanlara. Umut ışığı oldu, gelecek haftalara. Üç, beş, on, yirmi, otuz, artarak buluşalım.
Hayırlı geçeler sayın Altuncu Hocam. Allah rahatlık versin.
Dostların çoğu geldi donattı sayfaları... Gözlerimiz aradı demirbaş tayfaları... Güzel şeyler yazıldı hep ortak paydaları... Gönül birlikteliğnde hep ortak buluşalım...!
Gözlerim çok aradı dost Fatma ÖZBİLGİ'yi Acep dostlaramı çakti elindeki silgiyi... Belki zordur sizinle paylaşmak bu bilgiyi... Kadim dostlarla buluşmak bu sayfada güzeldir...!