"GECELEYİN YAYLADA PARAGAF YAPACAĞUK, SEVDALİ AŞIKLARA TÜRKİLER ATACAĞUK" Her cuma akşamı saat 21:00'de bu başlık altında buluşuyor ve paragaf yapıyoruz. Elbet de davetlimizsiniz!..
Silah bana işlemez söz perişan ediyor, Buradaki sessizlik çok zoruma gidiyor, Gelmeyenler acaba bu duruma ne diyor, Bazı zaman can dostum çok perişan olurum.
Sabah namazı vardır erken kalkmak olacak, Nasıl ederse insan onu mutlak bulacak, Sevenler sevdiğini arayıpta soracak, Arayıp soranlara daim hayran olurum.
Nasipse konuşuruz uzun uzun seninle Sohbeti tamamlarız çok yoğun gündeminle Bana inanıyorsan yazmayayım yeminle İnşallah tez zamanda yanınızda olurum...
Bu sayfa dolacaktır hemen yatma aşağa, Bu durum anlatılmaz dostlar yeni kuşağa, Bir de anlatamazsın deli dolu uşağa, Bu durumda kim derki uykusuz da olurum.
Yeşil ışık mı yandı ben öylemi anladım, Yakın geçmiş bir daha bu şekil oyalandım, Yarenler sohbetine bu akşam doyamadım, Yeşil ışık doğruysa çokça mutlu olurum.
Bu soruyu soranlar seslendi bana abi, Defterimde yazılı o işlemin cevabı, Senden gelirse cevap çoktur onun sevabı, Bana abi diyene ben minnettar olurum.
Bu akşam da burada son dörtlüğü yazayım, Müsaade edersen gelmeyene kızayım, Oynanan oyunları bir şekilde bozayım, Ses vermek isteyene ben de nefes olurum.
Daha gücüm kalmadı çıkıyorum sahneden Gözümden uyku akar inan yok başka neden Nedeni tersten oku bak oluyor mu neden? İzniniz talebimdir size kurban olurum...