"GECELEYİN YAYLADA PARAGAF YAPACAĞUK, SEVDALİ AŞIKLARA TÜRKİLER ATACAĞUK" Her cuma akşamı saat 21:00'de bu başlık altında buluşuyor ve paragaf yapıyoruz. Elbet de davetlimizsiniz!..
Kadim dostum yazdıkça satırları sıralar Gerçeklerden dem vuran dolu dolu mısralar Dile gelse konuşsa o eski hatıralar Belki o vesileyle olurdu buluşmamız
Aradım bir kaç dostu, telefonda konuştum, Ben memnun onlar memnun, sesle olsa buluştum, Hal hatır sormak ile, isteğime kavuştum, Ahrette mutlak olur, dostlarla buluşmamız !!..
Zerafetlik zariflik has insanlar içindir Tevazü ve hoşgörü anlayanlar içindir Bir bağ var sevenleri bağlayanlar içindir Ara vermeden sürsün her Cuma buluşmamız
Herbirimiz yazmışız, çok çok iyi kelamlar, Burada yazanların, cümlesine selamlar, Yatmaya gidiyorum, size iyi akşamlar, İnşallah nasip olur, haftaya buluşmamız !!..
Güz mevsimi misali hep döküldü yapraklar, Gece yarısı olmuş yorulmuştur uşaklar, Gel Meltem sen muaf ol ses vermedi akranlar, Geniş bir haberleşme sonucu buluşalım.
Forumda canlanma var biraz yeşerir gibi Arada buzlar varsa onlar da erir gibi Gelenlere bakarsak gidenler gelir gibi Sürsün sonsuza kadar burada buluşmamız
İnan ışık yakanlar ışık vermedi bize, Yoksa sayı çok idi bilgi vermedim size, Sürpriz rakam olurdu gelmese forum göze, Dört koldan çalışarak zirvede buluşalım.
Çok kolay kırılmazdım ama inan kırıldım, Söz verip gelmeyene gönülden ben darıldım, Bir hafta davet yaptım telefona sarıldım, Facede görülenler gelinde buluşalım.
Altuncu ne dersen de,gideyim usul usul Haftaya devam eder burda nasılsa usül Gözlerimi görseydin oldiler ayni muşmul Ne yazık sona erdi bugün kü buluşmamız