"GECELEYİN YAYLADA PARAGAF YAPACAĞUK, SEVDALİ AŞIKLARA TÜRKİLER ATACAĞUK" Her cuma akşamı saat 21:00'de bu başlık altında buluşuyor ve paragaf yapıyoruz. Elbet de davetlimizsiniz!..
KALEMİM KELAMIMLA BEN BİR GARİP ÇIRAĞIM SAYENİZ DE BİR NEBZE YAKIN OLDU IRAĞIM BİR CEVAP LUTFEYLEYİN GİDERİLSİN MERAĞIM DERİN BİR OH ÇEKEYİM YÜREĞİM FERAH OLSUN...
Kaldık artık burada iki çift artı bir tek Kalmasın haburada altuncu şimdi yedek Kalksın yatsın aşağa artık sabaha tek Katılan tüm dostlara teşekkürüm bol olsun.
Toplanur otururduk neler konuşulurdu Aynı anda kaç kişi evde buluşlurdu Dilay'ın üst katında fena vuruşulurdu Birliktik beraberdik devamı öyle olsun....
Genç ihtiyar demeden toplanalım siteye, Gönüller genç olunca vurgulamak ne diye, İltifatlar bizlere en mükemmel hediye, Ayırım yapmayalım eşit buluşma olsun.
Onbeşemi yaklaşdık bu akşam güzel oldu Katılan tüm dostlarım sanırım neşe doldu Sevicden gözlerim bu akşam yaşla doldu Mendil gönderin bana yüreğim ferah olsun.
Söz verip gelmeyenler birlikte gülmeyenler, Sevgi arıyor gönlüm durumu görmeyenler, Uzatılan elime gül suyu dökmeyenler, Bana ilginiz yeter gayrısı sizin olsun.
Ayrılan arkadaşlara hayırlı geceler olsun. Bu arada Hakan galiba bağlantı sorunu yaşıyor, aksi taktirde yazardı diye düşünüyorum. Birde nasıl dilerseniz öyle olsun İrfan amca, ister onbeş isterseniz başka rakamlarda anlaşalım::::))))
Herkes bir sayfa yazsa yirmialtı olurdu, Belki de bakarsınız otuzu da bulurdu, O zaman aziz dostlar rahat rahat solurdu, Sayfa önemli değil maksat muhabbet olsun.
Bitmez bu gayret ile onbeşinci sayfalar Bizi bu hasret ile acap kimler karşılar Bize mutluluk veren yine eski o dostlar Bakalım ileriye burda buluşma olsun.