"GECELEYİN YAYLADA PARAGAF YAPACAĞUK, SEVDALİ AŞIKLARA TÜRKİLER ATACAĞUK" Her cuma akşamı saat 21:00'de bu başlık altında buluşuyor ve paragaf yapıyoruz. Elbet de davetlimizsiniz!..
Herkesin bir derdi var durur içerisinde, Dostların bazıları kapının gerisinde, Ölülerden fayda yok umut var dirisinde, Derdi olan herkese ben duacı olurum.
Ben şimdi ne diyerek başlayacağım söze Ya bakın kaç haftadır sanki gelmişim göze Çok istedik olmadı nasıl döneriz öze Haftaya zamanında herhal burda olurum
Çok ümitle başladım haliyle bu haftaya, İki gün mesaj yazdım çok sayıda tayfaya, Ne yazık gelmediler bu akşam da sayfaya, Bir gün aziz dostlarım belki mutlu olurum.
Güzel şeyler olmuştur arkada sayfalarda, Hasret ve özlem vardır gördüğüm tayfalarda, Bereketler çok olsun kurulan sofralarda, Davet eden olursa ben orada olurum.
Yolculuk hiç yaptın mı acaba sen kayıkla, Hayatta işim olmaz ne yoğurt ne yayıkla, Karıştırdın her şeyi üşenmeden ayıkla, Çok yardım istiyorsan ben yanında olurum.
B ak yine baş başayız paragafın sonunda Gelip giden dostların olamadım yanında Üzgünüm gelemedim sohbete zamanında Gidişat düzelirse biraz mutlu olurum
Daha yeni gelmiştin ne çabuk kayıp oldun, Gittiğin o yerlerde söyle dostum ne buldun, Sanmaki buralarda can dostum unutuldun, Seni unutanların karşısında olurum.
Kayıp olduğun halde dörtlük sayfada oldu, Senin ince düşünmen gözlerim geldi doldu, İçimdeki duygular bir an için kayboldu, Sen mutlu olur isen ben de mutlu olurum.
Önemli olan dostum burda işi kavramak, Her zaman oyunları kuralıyle oynamak, Önemli olayların sebebini sormamak, Sevenlerin yanında hemen gölge olurum.