"GECELEYİN YAYLADA PARAGAF YAPACAĞUK, SEVDALİ AŞIKLARA TÜRKİLER ATACAĞUK" Her cuma akşamı saat 21:00'de bu başlık altında buluşuyor ve paragaf yapıyoruz. Elbet de davetlimizsiniz!..
Kuralları kim koydu kimler uygulamakta Haberin var mı Adnan,koltukta uyumakta Uyurken bir gürültü sesi sanki duymakta Bu paragafın sonu ne olacak kim bilir.
Merhaba Sibel kızım görüyorsun durum bu Uzun zamandan beri haftalık oturum bu Üyeler niçin gelmez en önemli sorum bu!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Teklif var cebir yoktur herkesin keyfi bilir...
Takdir edersiniz ki bu gönül işi, Adnan Hoca da haklı,Sevgili Sibel de haklı,eeee bari beni de haklı bulun. Peki haksız kim ? Elbetteki ilgi duymayan ve tabi gelmeyen. Canları sağ olsun.
Aslında bugün 2013 yılında 12.paragaf, Bu 12.paragafta 12 dost 12 sayfa olarak bağlanıyordu. Meğer ki bir dostu listeye almağı unutmuşum. Son bir kontrol ettiğimde 13 kişinin yazdığını gördüm. Neyse hiç olmasa 13 kişi 13 sayfa yapayım dedim.
Okuyacaklarını ümit ederek bir açıklama yazayım dedim. Şu an burada ben ve Mehmet'in dışında herkes hasta. Hanımın hastalığı ayağından,diğerleri grip. Evin içinde yavaş yavaş diğerlerinin hizmetini yapacağından bizimle gelmesi imkânsız gibi. Haberiniz olsun.