"GECELEYİN YAYLADA PARAGAF YAPACAĞUK, SEVDALİ AŞIKLARA TÜRKİLER ATACAĞUK" Her cuma akşamı saat 21:00'de bu başlık altında buluşuyor ve paragaf yapıyoruz. Elbet de davetlimizsiniz!..
Yazsananız dostlarım ben yazar ben okurum, Gece yarısı oldu hâlâ mekik dokurum, Dilerim aramızda olmasın hiç uçurum, Uçurum kenarında çaresiz kalan var mı ?
Mahmut sana söyledim başkası anlamasın Sağlığını isterim kafan dumanlamasın Dostluklar baki kalsın yerinden oynamasın Ne dersin Muzaffer'de hiç yatacak "göz" var mı
Selamımı ilet sen Bayburt’un dağlarına, Bir de selamı söyle adsız ağalarına, Yılmaz Demir orada kete ve yağlarına, Bayburt’un merkezinde başkada Şurli var mı ?
Bu dörtlüğü yazarken saat tam elifledi, Anlıyorum Altuncu hiç boşuna bekledi, Doğru der Adnan Hoca hiç uykum da gelmedi, Yatan tayfalarından uykuya doyan var mı ?
Siz neyi kaçırdınız burdan bir şey kaçmadı Her tarafım kapalı sinek bile uçmadı Altuncu uyur yazar,zevallim göz açmadı Parmakları klavyede ya bakın canı var mı
Dediğime sen bakma sarılıp yat yorgana, Başka kimse yok burda Adnan Hoca söz sana, Baharda gidebilsem virane Kırıkhan’a, Sana izin çıkmıştır başka isteyen var mı ?
Merak etme can dostum Altuncu sapasağlam, Eğer bir şey olursa hemen verilir ilam, Gecenin bu vaktinde göndereyim bir selam, Kendini düşün dostum gözünde uyku var mı ?
Kırkbirinci dörtlüğü yazıpta göndereyim, Daha yazmayacağım haberini vereyim, Kırkbir özel bir rakam oturupta güleyim, Özelliği nereden acaba bilen var mı ?
Ben bu gece uğraştım laptopun nazlarıyla Hayli zaman harcadım erişim hızlarıyla İnternet inatlaştı elinde kozlarıyla Bunu altüst edecek başka bir cihaz var mı