"GECELEYİN YAYLADA PARAGAF YAPACAĞUK, SEVDALİ AŞIKLARA TÜRKİLER ATACAĞUK" Her cuma akşamı saat 21:00'de bu başlık altında buluşuyor ve paragaf yapıyoruz. Elbet de davetlimizsiniz!..
Şükür olsun Allah’a şükür yerimiz sıcak, Hanımımın ağzını inan açmıyor bıçak, Bakalım sabahleyin halimiz ne olacak, Dua eyleyin bana kırılmasın gönüller.
Güzel oldu buluşma güzel geçti bu gece, Yazılan yazıları okurum hece hece, Bazı olaylar ise kafamızda bilmece, Her zaman mutlu olun neşe bulsun gönüller.
Kamil amcam babam görünüşte iyi ama içte bazı problemler var daha tabi.Allah beterinden korusun inşaAllah babamı ve herkesi.Rabbim herkese sağlık versin en önemlisi o.
Sanırım Mahmut çoktan hülyaya daldı, Bu kış havasında kendini yatağa saldı, Korkarımki resimler gelecek haftaya kaldı, Kurulan hayallere umut dolu gönüller...!
Ne oldu kalemlere yeni günde sustunuz, Sobanın ön kısmında serilimi postunuz, Burada zor durumda bu Altuncu dostunuz, Doldurun bu sayfayı rahat etsin gönüller.
Hocam odanı ayır,mevlam hocamı kayır Yaptığımız sohbetten bize var mı bir hayır Sabah hazırlıklı ol,kurulur bir panayır Birbirini anlarsa barışır o gönüller
Dost duasını aldım sırtımız yere gelmez, Dost duası almayan elbette yüzü gülmez, Şükür olsun Altuncu kötü davranış bilmez, Sevgiler karşılıklı çok rahattır gönüller.
Bilmemki kaç yıldır ayrıyım sobadan közden Sobanın keyfini yaşadım geçen yıl güzden Bu yaşta gurbete yollandık rampadan düzden Şimdi de hasreti gurbette yaşar gönüller
Yeni katılanlar ile sayfa bir bir atıyor, Her katılan dost ile cana canlar katıyor, Bu sahneye çıkanlar güneş gibi batıyor, Bu meydanda yalnızsak sıkılıyor gönüller...!
Kamil yolun düşer mi Ulubey'den Gölköy'e O ilçeden gittin mi Düzyayla denen köye O köyde ortaokul yaradı mı kimseye Memleket kurtaracak "KÖR GÖZLÜ O GÖNÜLLER"????????????*