"GECELEYİN YAYLADA PARAGAF YAPACAĞUK, SEVDALİ AŞIKLARA TÜRKİLER ATACAĞUK" Her cuma akşamı saat 21:00'de bu başlık altında buluşuyor ve paragaf yapıyoruz. Elbet de davetlimizsiniz!..
Geri geldi dostlarım yeniden başlıyoruz, Çay suyu tükenmiştir su koyup aşlıyoruz, Biraz daha burada dostları taşlıyoruz, Benim için farketmez bunu böyle bilelim.
Adnan Hoca nerdesin yerin inşallah sıcak, Sakın kaçma sen bizden ararım köşe bucak, Gelip konuşmayanlar ağzı açmıyor bıçak, Her yerde dost ararım bunu böyle bilelim.
AABA' da yazsak bizim için fark etmez İnşallah bazıları vazgeçerek çark etmez Becerenler meydanı kolay kolay terketmez İşin neresindeyiz onu iyi bilelim
Edebiyat bilenler bizlere yol gösterir, Dostları özleyenler bizlere selam verir, İnsanda sevgi varsa arada demir erir, Sevgiden yazıyorum bunu böyle bilelim.
Maşallah yeni bir gün başladığı halde biz buradayız; Saat : 00.40 Bu forumu gezen kullanıcılar: ADNAN AYAZ, Ayhan ALTUNCU, Coskun Sahin, Mustafa SAHİN (Mufettis), Muzaffer Altuncu
Altuncu hazırlanma yeniden çay suyuna Habu saatten sonra uzan boylu boyuna Her gülücüğe kanıp sakın gelma oyuna Sağlığın kıymetini sağlıklıyken bilelim
Adnan Hoca haklısın başladım üşümeğe, Yazdığını okudum niyet ettim gülmeğe, Anamın hali belli devam et üzülmeğe, Yollar uzun biz yaşlı bitmeyecek bilelim.
Hikmet kaçırdım seni bir daha bulamadım Cebuni yoklasana bir cevap alamadum İrfan'a ne var neyok bu gece soramadum Kısmetse görüşürüz ne zaman ,ne bilelim
Nereye molis oldu Adnan yine kayboldu, Bu akşam şükür olsun sayfalar güzel doldu, Okuyanlar yazanlar sanırım huzur buldu, Haftaya buradayız bekliyoruz bilelim.