"GECELEYİN YAYLADA PARAGAF YAPACAĞUK, SEVDALİ AŞIKLARA TÜRKİLER ATACAĞUK" Her cuma akşamı saat 21:00'de bu başlık altında buluşuyor ve paragaf yapıyoruz. Elbet de davetlimizsiniz!..
Coşkun gece kuşudur ben bunu biliyorum, Hafızamda bulunan dertleri siliyorum, Bilseniz bu arada neleri gizliyorum, Bu site sırlarını açıklamak olmaz ki...
Bırakıp yatamıyor baksana biradere, Gölcüğün kenarında akıyor küçük dere, Benim dostlarım yattı her birisi bir yere, Gecenin bu vaktinde yatmasakta olmaz ki..
Beklerim ben Coşkunum olduk site bekçisi, Her Cuma ben burada dostların nöbetcisi, Yarenler arasında muhabbetler elcisi, Siteyi öyle garip brakıp kaçmak olmaz ki...
Hocam nasılsınız? Bu akşamki paragaf biraz yavan geçti gibi geliyor bana. Sizce de öyle mi? Paragafı tam inceleyemedim.
Bu arada sağlık durumunuz nasıl?
Hocam bizden de yaramaz yok Allah'a şükrolsun.
Misafir olayına gelince meraklısıdır desem yanlış olur mu ?
Şimdi ben de sizden müsaade isteyeyim. Bugün sabah 7 den bu yana aktif bir şekildeyim ve amiyane bir tabir olacak ama pilim bitti. Şimdi biraz uyuyup pilimi şarz edeyim.
Size hayırlı geceler....
Bu haftada anlaşılan defteri kapama zamanı geldi.... Biz haftaya inşallah burada olmaya çalışacağız...Tabi gittiğimiz yerde internet bulursak... Bende hayırlı geceler diyeyim kendi kendime...