"GECELEYİN YAYLADA PARAGAF YAPACAĞUK, SEVDALİ AŞIKLARA TÜRKİLER ATACAĞUK" Her cuma akşamı saat 21:00'de bu başlık altında buluşuyor ve paragaf yapıyoruz. Elbet de davetlimizsiniz!..
Son dörtlükten anladım sen şu anda evdesin, Seninle sohbet edip güldüğümüz yerdesin, Sen, ben ile dertlerin arasında perdesin, Sana bir ömür boyu mutluluklar dilerim.
önceki sayfaları daha sonra okurum nasıl idi sorayım paragaftaki durum isteyemem sizlerden teferruatlı yorum can dostların her zaman sağlığını dilerim.
Başlarken yavan idi sonrasında canlandı, Bu arada Altuncu fazla heyecanlandı, Uzağa taş atarken parmakları kanlandı, Dostları kanlarını gelsin silsin dilerim
tek kişilik atışma ne manada yazdınız o halde bu gecede epeyice azdınız kim bilir nereleri hayal edip gezdiniz uzun yıllar sağlıkla mutluluklar dilerim
Çok şükür az değildik ama dörtlük yazan yok, Bu konuda dostların anlaşılan karnı tok, Al eline bir değnek dostları hizaya sok, Değneğin en ucunda pamuk olsun dilerim.
bu saatte eline niçin alırsın bıçak kesilen parmağını kim gelip de saracak ağlama gizli gizli ne var bunda korkacak gazan mübarek olsun geçmiş olsun dilerim
Gönül dostu aradım bu yarayı saracak, Bu yaranın üstüne yara bandı vuracak, Bir erkek göremedim gece sabahlayacak, Dostlarımın üstüne güneş doğsun dilerim.