"GECELEYİN YAYLADA PARAGAF YAPACAĞUK, SEVDALİ AŞIKLARA TÜRKİLER ATACAĞUK" Her cuma akşamı saat 21:00'de bu başlık altında buluşuyor ve paragaf yapıyoruz. Elbet de davetlimizsiniz!..
Sevgiler karşılıklı olursa güzel olur, İlgisizlik olursa o sevgiler kaybolur, Sevgiyi arayanlar mutlaka bir gün bulur, Sevgiler neye yarar gönüllü olmayınca.
Adnan Hoca ne oldu yoruldu mu ellerin, Ellerin ağırsın da ağırmasın bellerin, Dua eder Altuncu dert görmesin dillerin, Sayfalar ilerlemez yazanlar olmayınca.
Altuncu çok yüksektir her zaman hedeflerin Bıraktı gitti bizi,garsonların şeflerin Çalar mıydın olsaydı;davul,zurna,teflerin? Düdüğü zor çalarsın nefesin olmayınca...
Halim takdir topladı bu akşam gayretlerin, Bize neşe katmıştır o güzel dörtlükerin, Sana da dua ettim dert görmesin ellerin, Paragaf neye yarar geleni olmayınca.
bu gecelik bu kadar,haftaya buluşalım, gelmez daha kimseler,biraz da uyuyalım, yarın da haftasonu,dostları dolaşalım, dükkan bile kapanır müşteri olmayınca...
O düdüğü çalarım şükür nefesim vardır, Ne kadar dörtlük yazsak bu akşam için kârdır, Memleketi sormuşsun her taraf orda kardır, Siz önem vermeseniz gayretim neye yarar.
Sevgili Halim Hoca,Allah rahatlık versin. Çok teşekkür ederiz Artık sende paragafın değişmez elemanı oldun,dilerim bizi yalnız bırakmazsın. Dostlara çok selam söyle.
Altuncu biliyorsun yarın kısa turum var Allah nasip ederse bir yerde oturum var İyi geceler deyip bir izinlik durum var Daha yazamıyorum bir ilham olmayınca.
Ha gayret Adnan Hoca yine kaldık baş başa, O güzel İstanbulda gönlüne göre yaşa, Seni kıskanıyorum yanında sıfır Paşa, Paşalık neye yarar seveni olmayınca.
Söylememe gerek yok bu sayfa dolmalıdır, Bunun için Adnanım iki tur atmalıdır, Turu attıktan sonra yatağa yatmalıdır, Yatak ne işe yarar yastığı olmayınca.
Yazayım son dörtlüğü geldik yolun sonuna, Sana iyi geceler devam eyle turuna, Bazı şeyler inşallah gitmemiştir zoruna, Hayat ne işe yarar zorluğu olmayınca.