"GECELEYİN YAYLADA PARAGAF YAPACAĞUK, SEVDALİ AŞIKLARA TÜRKİLER ATACAĞUK" Her cuma akşamı saat 21:00'de bu başlık altında buluşuyor ve paragaf yapıyoruz. Elbet de davetlimizsiniz!..
Topu atmayın taca yarın gidelim maça, Sorsam size dostlarım orada ekmek kaça, Bizim burda bakkallar ekmek vermiyor borca, Onun için burada rahat değil gönüller.
Katılım az olsada devam eder bu sayfa, Şüpheler hiç olmasın gönüllüdür bu tayfa, Bu birliğin harcında elbet vardır bir fayda, Üzüntyüye yer yoktur ferah olsun gönüller.
Hızlandırın yazmayı dolduralım sayfayı, Onüç sayfa olacak üzmeyelim tayfayı, Ben iple çekiyorum dost gelecek haftayı, Dostlarla rahat olur neşe bulur gönüller.
Senin kanunlarını yazamaz Hammurabi Muzaffer baskısından kurtar beni Yarabbi Kambur kanbur yazarım olsa fizyoterapi Bir iki masaj ile rahat eder gönüller
Arabam hız almıştır hiç kimse durduramaz, Hiç kimse uğraşmasın bizleri kandıramaz, Dostlar burada iken Altuncu oturamaz, Paragaf hızlanmıştır huzur bulsun gönüller.
Seyrek seyrek olsada katılıyor erenler, Eskileri yad etti sonradan bu gelenler, Unutmuyor demekki bu sayfayı sevanler, Bir kişi olsa bile seviniyor gönüller.
Bilsen benim halimi öksürük bir taraftan, Hanım karşıdan bakar sesler gelir etraftan, Allahım razı olsun gelip yazan dostlardan, Bizler ayrıyız ama buluşuyor gönüller.
Kamil ara Mahmut'u büyük fotoğraf bulsun Bir defada sayfanın üçte ikisi dolsun Bu akşam geç kaldıysa haftaya öyle olsun Sonradan birbirine darılmasın gönüller