"GECELEYİN YAYLADA PARAGAF YAPACAĞUK, SEVDALİ AŞIKLARA TÜRKİLER ATACAĞUK" Her cuma akşamı saat 21:00'de bu başlık altında buluşuyor ve paragaf yapıyoruz. Elbet de davetlimizsiniz!..
Eyvallah Kamil amca aynen çalışmaya devam malum iş yeri sıkıntıları. Sizler bu konuda benden daha da tecrübelisinizdir.... Kurumda insanlarla uğraşıyoruz. Bakalım Mevla neyi nasip edecek bizlere...
Coşkun yeğenim...! Neyapacaksın çalışmak lazım..Zorluklara katlanmak...! Hele siz daha işin çok başındasınız... Sabır etmek gerekir... Ben şahsen 33senedir bu kahrı çekiyoruz... ALLAH sonunu hayır eder inşaallah...!
Bunca zaman can dostum boşuna uzak durdun, Maşallah son haftalar turnayı gözden vurdun, Dörtlük yazmak kolaydır ahada onu gördün, Bunu nasıl başardın dilim varmaz sormaya.
Biri gelir biri gider sabit olan biri var, Sessizliği yenmek için onda büyük gayret var, Katılım fazla olunca içinde çok neşe var, Sakın kimdir demeyin değmez bile sormaya.
Bu akşam geç gelmemin raporu var yarına Ters taraftan takıldım hayatın kukarına Kapıldım gidiyorum düzenun akarına Bakalım kim gelecek hatırımı sormaya