"GECELEYİN YAYLADA PARAGAF YAPACAĞUK, SEVDALİ AŞIKLARA TÜRKİLER ATACAĞUK" Her cuma akşamı saat 21:00'de bu başlık altında buluşuyor ve paragaf yapıyoruz. Elbet de davetlimizsiniz!..
Meltem iyi nöbetler,herşeyin başı sağlık Düşünmek fayda vermez yaklaştı ihtiyarlık Yalnızlık korkusuyla alır canıma darlık Güneş vursun her zaman bu dostlar meclisine
Beş vakitin dışında Muzaffere her yer düz Farketmez onun için ne gece ne de gündüz Gerçek dostlar bilir mi bu kalbe gömüldünüz Bir bağ koğlil gönderdim dostların meclisine
Herkesin ihtiyacı güneş eksik olmasın, İsterim ki kalemler gece gündüz susmasın, Neşeli olan gönül nefis için pusmasın, İyi dileklerim hep sevenler meclisine.
Bilmem ki Adnan Hoca soban yanar haldemi, Sanırım ki bu saat çaylar almıyor demi, Altuncu iyi oldu sevinmemişsin hemi, Hasta olan gelemez buluşma meclisine.
MUZAFFER AMCA SENLE KALDIK İLK KEZ BAŞBAŞA ÖMÜR İZİN VERDİKÇE YAZILAN GELİR BAŞA DİLERİM YARADANDAN ÇOK UZUN YILLAR YAŞA HER DAİM KATILASIN DOSTLARIN MECLİSİNE
İyi geceler deyip çıkıyorum meclisten Hazırlandı mı bilmem,Muzaffer nerde listen Hoşlanmadım,hoşlanmam her faydasız kulisten Canı isteyen gelir "PARAGAF MECLİSİNE"..................................
DOST RUHUN GIDASIYSA DOYASIN KANA KANA SAĞLIKLI OLMAK İÇİN UYKU LAZIM İNSANA BEN ARTIK ÇEKİLEYİM İYİ GECELER SANA TEKRAR VEDA EDEYİM SİZLERİN MECLİSİNE
Çok teşekkür ederim Meltem son dörtlüğüne, Kimbilir davet gelir dost için son düğüne, Yaşa tamam hayat tamam yemek iki öğüne, Son görev havaledir dostların meclisine.
ADNAN AMCA SEN BUYUR YAP BİR ZENGİN KALKIŞI SABAHA KADAR SÜRER BU SOHBETİN AKIŞI SANKİ BUĞULANMIŞTIR GÖZLERİMİN BAKIŞI HAFTAYA DA GELİRİM SİZLERİN MECLİSİNE
Daha zaman çok erken çekilmeyin aradan, Hava uçuş yasağı yol kapalı karadan, Deniz yoluyla gelin beklemeyin sıradan, Haftaya yine gelin paragaf meclisine.
İnsan nasıl gidemez isteyince buradan, Gönül dost arayınca çekilemez aradan, Bizleri ayırmasın yeri göğü Yaratan, Haftaya geleceğiz yarenler meclisine.
Benim yatış saatım daha henüz gelmedi, Şükür olsun Altuncu sağdır daha ölmedi, Sevdiği insalardan sanma ilgi görmedi, Gönüller coştu yine buluşma meclisine.
Nereye molis oldun ismin yoktur ekranda, Gel meclise ne olur konuşamam arkanda, Öylesine açoldum doyuramaz lokanta, Haftaya yemek yapın buluşma meclisine.