"GECELEYİN YAYLADA PARAGAF YAPACAĞUK, SEVDALİ AŞIKLARA TÜRKİLER ATACAĞUK" Her cuma akşamı saat 21:00'de bu başlık altında buluşuyor ve paragaf yapıyoruz. Elbet de davetlimizsiniz!..
Anlamak lazım tabi özlem çeken dostları, Gelin site önüne serin dostlar postları, Size ikram edeyim çayları ve tostları, Ziyafet niyetiyle burada buluşalım..
İkibinondan bir gün aldık, geçiyor günler, Acı konuşmayalım tatlı konuşsun bu diller, Zamanla hep öleceğiz, yok olacağız bizler, Muhabbetle bu sitede, devamlı buluşalım..
Kısa bir ara verdim zannetmeyin kayboldum Çoktur göremediğim kişiler burda gördüm Sizinle buluşmaktan inanın mutlu oldum Yaylaya gideriken kemerde buluşalım...
Hep geldiniz buraya fenamı oldu yani, Yurt dışındaki dostlar aranıyorlar hani, Kaç defa dedim size bu dünya yazık fani, Her zaman bu şekilde dostlukta buluşalım..
eskiden siteye fotoğrafları daha büyük ebatlı gönderebiliyorduk. şimdi olmuyor. fotoğrafların bir kısmı görünmüyor şu anda. site yöneticilerinin dikkatine.
uzaklarda olan hemşerilerime bir mezire gezisi aktaracağım fotoğraflarla.
Doğru söylersin Uygun, Türk' e dost yok, Düşman arar isen çevremizde dahi çok, Barış sağlamaktan başka, çıkar yol yok, Sulh yapılacak gün tesbitinde buluşalım..
Merak etme Bülentim amcan gördü resimi, Dostlar yeni geliyor geç duydular sesimi, Gelirler bundan sonra ben de yırtmam fesimi, Hasret çekenler vardır her hafta buluşalım..
şiir ya da paragafa birşeyler yazmak istiyorum diye ihsan amcaya sordum o da bana bu şekilde tarif etti... "şiir ya ondört hece yazılır yahutta 11 hece... paragafa mahsus olan dörtlükler ise 14 hece üzerindendir. 11 hece yazılırsa bu mutlaka ya bir şiir veya alıntı olmalıdır."
İhsan Şahin ağabey, ne mesajlar veriyor. Sivrisinek saz gelir, anlayanlar biliyor. Biz bizi tanıyalım, Necip bunu diliyor. Türk' ün hüküm sürdüğü dünyada buluşalım.