"GECELEYİN YAYLADA PARAGAF YAPACAĞUK, SEVDALİ AŞIKLARA TÜRKİLER ATACAĞUK" Her cuma akşamı saat 21:00'de bu başlık altında buluşuyor ve paragaf yapıyoruz. Elbet de davetlimizsiniz!..
Hatayspor oynuyor Fethiyespor ile, Bir üst lige çıkacak bir galibiyet ile, Ben dua ediyorum siz olun benim ile, Haydi Hataysporum bahtın hep açık olsun.
Herkesin derdi başka acı acı yaralar Kimsede güç kalmadı yaraları sızılar Kimi biber gazıyla geçinir bu sıralar Bütün dostlara OF tan saygı ve selam olsun
Benden de selam olsun Oftaki dostlarıma, Yakında geleceğim baksınlar yollarıma, Allah’ım takat versin bu benim kollarıma, Davet edilen dostlar gelsin burada olsun.
Dört M iki A ile yola devam edelim, Uzun olan bu yolda yavaş yavaş gidelim, Bazen elim titriyor bazen tutmuyor elim, Dostlarımın üstünde sağlık afiyet olsun.
Dört M beş M olmuştur geldi yazdı Kösoğlu, Nasıldır son durumlar bilgi versin Kösoğlu, Çalıkoğlundan sonra çıktı geldi Kösoğlu Her iki dostuma da Allah mutluluk versin.
Resimlerin çok güzel özledim oraları, Gelme niyetim vardır bulursam paraları, Hanımlarla iyimi dostların araları, Sağlık ve mutluluklar bütün dostların olsun.
İki sıfır yenildi milli takım bu gece, İçimdeki fırtına anlatsam hece hece, Bu iş artık olmuştur sanıyorum bilmece, Yukardaki zevata dilerim ki ders olsun.
Muhtarımız karamsar, bilmez mi gücümüzü? Her halükarda düşmandan alırız öcümüzü, Dünyada bir kuvvet, yokuş edemez düzümüzü, Umutlar hiç tükenmez, gönlünüz ferah olsun.
Misafir yazan dostum bir zahmet ara beni, Açık kimliğin ile takdim edeyim seni, Bu durum eski değil üç günlük daha yeni, İnşallah çok yakında site huzurlu olsun.
Nasıl oluyor bilmem bazıları giremez, Herhalde o dostlara o virüs aman vermez, Yönetici çok rahat durumu gelip görmez, Yapılacak bir şey yok diyelim sağlık olsun.