"GECELEYİN YAYLADA PARAGAF YAPACAĞUK, SEVDALİ AŞIKLARA TÜRKİLER ATACAĞUK" Her cuma akşamı saat 21:00'de bu başlık altında buluşuyor ve paragaf yapıyoruz. Elbet de davetlimizsiniz!..
Rahat olasın Coşkun bu iş her zaman böyle, Sen zevk alıyormusun onu dostlara söyle, İrtibat kurulmalı hem dostlarla hem köyle, O zaman dostlarımda belki sıkıntı kalmaz.
Eğer hoşnut olmasam inan burda olmazdım Sizleri her Cumağa arayıpta sormazdım Ellerimle gözümü inanın ki yormazdım Sevmesek geceleri burada kimse kalmaz...
O zaman mesele yok devam edelim burda, Dostlarım nerde ise bu Altuncu da orda, Şayet terslik olursa inan kalırım zorda, Sizinle buluşunca bende sıkıntı kalmaz.
Anlaşılan bu akşam rekoru kıracağız, Beş kişi dedi Coşkun bak bulamayacağız, Herhalde biz boşuna uykusuz kalacağız, İnşallah bu durumlar aynı kararda kalmaz.
Adnan Hocayı az önce aradım,davetiye yazmakla meşkul.Malum düğünü var. Ayrıca ana-baba ve hanımı yarın memlekete gidiyor. Onun için bir şey demedim. Gelir mi gelmez mi bilemem.
Az bir ara vereyim gelen olur düşündüm, Sanmayasun yazmaktan ben bu akşam üşendum, Tek başıma odada paragafa kuruldum, Günün yorgunluğundan inşallah bir şey kalmaz.
Bir baktım ki facede tam altmışbir kişi var, Rahatları çok iyi moralleri de çok var, Şahinkaya köyünden tam yirmibir kişi var, Onun için sitede yazan kimseler kalmaz.
Sevenler sevilenler sayfayı terkedenler, Köylüsünün halini hiç merak etmeyenler, Silahi rahim için menzile gitmeyenler, Uykusuz gecelerden bende bir eser kalmaz.