"GECELEYİN YAYLADA PARAGAF YAPACAĞUK, SEVDALİ AŞIKLARA TÜRKİLER ATACAĞUK" Her cuma akşamı saat 21:00'de bu başlık altında buluşuyor ve paragaf yapıyoruz. Elbet de davetlimizsiniz!..
Karşılıksız sevmenin zorluğunu bilenler, Dostlukları sevipte bu sayfaya gelenler, Kalpteki sevgileri bir şekilde bölenler, Okuyan dostlarıma ben diyeyim merhaba.
İyi akşamlar deyip, yazmaya başlayalım, Burada yazanları, tek tek selamlayalım, Kırıkhan' dan selamlar, sizlere yollayalım, Muhterem arkadaşlar, hepinize merhaba !!..
Hoş geldin sen Muhtarım şeref verdin sen bize, Alınmıştır selamın teşekkür ettim size, Bilmem dikkat ettik mi düşüncelerde öze, Ne güzelde diyorsun hepinize merhaba.
Günler aylar geçiyor, yıllar da desen öyle, Ömrümüz geçti gitti, öyle veyahut böyle, Ne anladın hayattan? hele anlat bir şöyle, Demedinse herkese, gördüğünde merhaba !!..
Çok severim dostlarla sıcak ilgi kurmayı, Aksine sevmiyorum sucu yüze vurmayı, Girdiğim gönüllerde sonsuza dek durmayı, Karşılık bulabilsen diyeceksin merhaba.
Bu ne güzel yaklaşım, birliktelik oluyor, Haftada birde olsa, sitede buluşuyor, Dostluklar pekişiyor, muhabbetler oluyor, Yürekten hep diyoruz, birbirine merhaba !!..
Güzel olduğu kesin tabi anlayanlara, Dostluğun şerbetine ekmek doğrayanlara, Buradan bağırırım sesimi duyanlara, Defalarca diyorum can dostlarım merhaba.
Merhaba demek kolay girebilsen siteye, Birazcık dikkat edip başlasan da besteye, Tek ile yetinirim gerek duymam desteye, Tek kelime de yeter,yeter ki de “merhaba”.
Ne oldu arkadaşlar, yok bizden başka yazan, Belki dinleniyorlar, böyle oluyor bazan, Bu muhabbet işidir, inşallah olmaz kızan, Yazana yazmayana, hep diyelim merhaba !!..
Dinlenme haftalıktır paragaf bir akşamlık, Bizdeki bu durumlar artık oldu hastalık, Doktor gerekmez bize tedavisi ilaçlık, Biz haliyle diyoruz gelenlere merhaba.
Gelecek olan varsa Coşkun ile Adnan'ım, Dostların bu haline inanın ki hayranım, Bazen dostlar sıkılır gurbet ellerde canım, Teselli verecekler desin bana merhaba.
Biz burda yazıyoruz, aklımız hep Trabzon' da, Bekliyoruz Allah' tan, şampiyonluk sonunda, Heyecanlanıyoruz, yapılan her oyunda, Maçların bitiminde, diyeceğiz MERHABA !!..
Kırıkhan' dan sunarım, Altuncu size selam, İkimizden başka yok, şimdilik eden kelam, Bu iş burda tıkandı, ben diyorum vesselam, Bundan sonra gelecek, tüm dostlara merhaba !!..
Facebookta şu anda altmış kişi bulunur, Sanala yazılanlar sanırım ki okunur, İlgisizlik olunca Altuncuya dokunur, Ne varki dostlarına deseler bir merhaba.