"GECELEYİN YAYLADA PARAGAF YAPACAĞUK, SEVDALİ AŞIKLARA TÜRKİLER ATACAĞUK" Her cuma akşamı saat 21:00'de bu başlık altında buluşuyor ve paragaf yapıyoruz. Elbet de davetlimizsiniz!..
Coşkun nerelerdesin bekliyorum akşamdan Gelen bütün dostları kayırsın büyük yaratan Severim ben onları selam olsun sıradan Çay faslı ve namaz faslı biten geri dönecek.
O zaman herkes kalksın alsınlar abdestleri Serilsin sessiz yere güzel seccadeleri Mevlam bizden istiyor halis ibadetleri Namazdan sonra acab kimler geri dönecek....
Ben yazar ben okurum sonra herkes okusun Buraya uğramayan üye allahından çok bulsun Baksın bir arkasına gülmesin hep üzülsün Bir gün gelir şu fani sanmayinki dönecek.
Vardır benim abdestim namazımı kılayım Varmıdur bana izin birde size sorayım Vaktinde namazımı bir kalkıp de kılayım Vardığımda buraya bakalım kim dönecek.
Gelip selam verenler dert görmezler inşallah, Benim babamın oğlu sabasağlam maşallah, Sıkıntılı olana dermanı versin Allah, Hala misafiri var o kalkınca dönecek.
EYVALLAH. CÜMLENİZE SELAM EDERİM. YA NASİP BİR DAHA DERKEN HERKESE HAKKIM (VARSA) HELEL OLSUN. BU SİTENİN VARLIĞI İÇİN ÇOK UĞRAŞTIM AMA BAŞARAMADIM. GERİYE DÖNÜP SORGULAMA YAPMANIN BİR ANLAMI YOK. KISMETSE GÖRÜŞÜRÜZ. HERKES KENDİNDE BİR ÖZ ELEŞTİRİ YAPSIN BAKALIM VE VİCDANINA SORSUN; BEN NEREDE HATA YAPTIM. SİTENİN BUNDASN BÖYLE ESKİ KIVAMINDA OLACAĞI KANANATİNDE DEĞİLİM. HİÇ KİMSENİN BANA CEVAP VERMESİNE GEREK YOK. ALLAHIN SELAMI İLE VEDALAŞALIM YETER. EYVALLAH DOSTLAR ALLAH'A EMANET OUN
Misafirler gidince ben de geldim huzura, Burada sanyorum kimse bakmaz kusura, İsterseniz arada atılsın yazı tura, Dönmem diyen olmasın sağ olanlar dönecek.
Müfettişim nerdesin sanki ismini gördüm, Coşkunla yazışırız diyerek geri döndüm, Esas yazan dostarı sanal aleme sordum, Her birinin işi var işi biten dönecek.
Bitirdik ibadeti gene geldik yazmaya Gelen hemen gidiyor başlıyorum kızmaya Sahip çık paragafa başlıyor bozulmaya Çağrımızı duyupta acap kimler dönecek...