"GECELEYİN YAYLADA PARAGAF YAPACAĞUK, SEVDALİ AŞIKLARA TÜRKİLER ATACAĞUK" Her cuma akşamı saat 21:00'de bu başlık altında buluşuyor ve paragaf yapıyoruz. Elbet de davetlimizsiniz!..
Teşekkürler Ahmet hocam iyiyiz..Hamdolsun..ALLAH bugünümüzü aratmasın...!!Sizlerden sormalı sizde iyisiniz inşallah...!!!
Muhammet Kama kardeşim...Sende hoşgeldin...!!Sendenden ALLAH razı olsun...!!!
Adil GÜVELİ...Sende aramıza hoşgeldin...!!!
Neşe olmasa dostum dörtlükte yazılmıyor, İnsanlar ölmeyince mezarda kazılmıyor, Şeytanın hileleri he zaman bozulmuyor, Çok sevgili dostlarımı gelsinler buralara..
En son Muzaffer Mustafa Altuncu tarafından Cum May 01, 2009 6:42 pm tarihinde düzenlendi, toplamda 1 kere düzenlendi.
GİDİ MUZAFFER HOCA VEREMEDUN AYAĞI
ÖNCÜLÜK YAPMAK İÇİN ÇOK ZORLANDUM BAYAĞI
İLK BEN YAZDUĞUM İÇUN HER HAL YEMEM DAYAĞI
BU AKŞAM PARAGAFA İNCE AYAR VERELİM
Sevgili Saatçı, Ben seni geçtim ama Muhammet kama da beni... Ayak başka idi ama Muhammet Kama verince değiştirmek zorunda kaldım... Kolay gelsin !!!!!!!!!
ordu dan kırıkhana birer selam verelum
gölcük ile istan bul ortalığı görelim
yürek ten olanları biz burada görelim
biz de sohbet güzeldir hep gelin buralara
Şu anda bir düşünün kimler var aramızda, Her biri ayrı yerde dururuz yuvamızda, Mıhlama sabah olur inşallah soframızda, Herkes selam göndersin dilerim buralara....
Ne edelim dostlarım kader bizi ayırmış, Bu yalancı dünyada bazıları sıyırmış, İyi düşünen kişi düşkünleri kayırmış, Hala yağmur yağıyor dostlarım buralara...